Skip to main content

Κανένα σχόλιο από το ΚΙΝΑΛ για τις δηλώσεις Τσουκάτου

«Η εκκρεμούσα δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και δεν θα παρέμβουμε», είπε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Δεν σχολιάζουν στη Χ. Τρικούπη την αναφορά του Θ. Τσουκάτου να του ζητήσει συγγνώμη η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, από τους ψηφοφόρους που μας στήριξαν, από την ελληνική δικαιοσύνη αλλά και τους 12 ανθρώπους που ενεπλάκησαν άθελα τους για να έρθουν τα χρήματα από τη Siemens στο κόμμα. Δεν ζητώ συγνώμη από τη ηγεσία του κόμματος μου, που με εγκατέλειψε και με έκανε αποδιοπομπαίο τράγο, σάκο του μπόξ για τα άλλα κόμματα, και στόχο της τρομοκρατίας. Απαιτώ να μου ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν είπε την αλήθεια».

Τα παραπάνω ειπώθηκαν κατά την ακροαματική διαδικασία όπου ο κ. Τσουκάτος  κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, για την υπόθεση Siemens με αφορμή το 1 εκατ. γερμανικά μάρκα που έλαβε από την εταιρεία, το 1999

«Η εκκρεμούσα δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και δεν θα παρέμβουμε», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Τόνισε ταυτόχρονα ότι για το ζήτημα αυτό το ΠΑΣΟΚ είχε τοποθετηθεί όταν είχε προκύψει. « Δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο», ανέφερε ο ίδιος.