Skip to main content

Καράογλου: Το 2024 θα είναι η χρονιά της Ελλάδας

Ο βουλευτής Β Θεσσαλονίκης έκοψε τη βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου

Τη βεβαιότητα ότι το 2024 θα είναι η χρονιά της Ελλάδας εξέφρασε ο Θεόδωρος Καράογλου, κόβοντας τη βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου για φίλους και στελέχη από τους δήμους Δέλτα, Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου.

Χαιρετίζοντας τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, γεμίζοντας την αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου, ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας τους ευχαρίστησε για την ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης που του έδωσαν στις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου και την τιμή που του έκαναν να συνεχίσει να τους εκπροσωπεί στο Κοινοβούλιο.

«Συνεχίζουμε μαζί, με στοχοπροσήλωση και επιμονή στην κοινή προσπάθεια που καταβάλλουμε ώστε ο τόπος μας να απολαύσει τα οφέλη της προόδου που συντελείται σε όλη τη χώρα» τόνισε ο κ. Καράογλου, σημειώνοντας ότι από το 2019 έως σήμερα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επαναφέρει την Ελλάδα στο δρόμο της ευημερίας και της σταθερότητας.

Image

«Τίποτα από όσα πετύχαμε αυτό το διάστημα δεν ήταν εύκολο. Κατακτήθηκε με κόπο, μόχθο, σκληρή προσπάθεια από όλους τους συμπατριώτες μας και είναι προϊόν μεθοδικού κυβερνητικού σχεδίου, αλλά και της αποφασιστικότητας που διακρίνει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα να προχωρήσει σταθερά, τολμηρά, μπροστά» πρόσθεσε.

Ακολούθως έκανε ειδική αναφορά στο έντονο νομοθετικό έργο που επιδεικνύει η κυβέρνηση, με την κατάθεση νομοσχεδίων που σχετίζονται με τομές όπως η επιστολική ψήφος, η ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, η επιτάχυνση στην απονομή δικαιοσύνης, η αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, αλλά και οι παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Για τα έργα που συντελούνται στη Θεσσαλονίκη, ο βουλευτής σημείωσε ότι ποτέ ξανά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν έγιναν τόσα πολλά για την πόλη. «Η Θεσσαλονίκη αλλάζει επίπεδο και εικόνα χάρη στα πολλά και σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Αναπτύσσεται, προοδεύει και διεκδικεί το ρόλο που της αξίζει και δικαιούται. Η ταλαιπωρία από την κατασκευή των έργων είναι προσωρινή, αλλά τα οφέλη θα είναι μόνιμα » εξήγησε.

Τέλος, αναφερόμενος στην οικονομική πορεία της χώρας, σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν εφησυχάζει μετά τον τίτλο «χώρα της χρονιάς» που απέδωσε ο Economist στην πατρίδα μας. «Αυτή η κατάκτηση είναι μόνο η αρχή και συνάμα ο οδοδείκτης για το πως θα πορευτούμε τα επόμενα χρόνια. Η συνετή δημοσιονομική πολιτική αποκατέστησε την εμπιστοσύνη των αγορών, οι φιλοεπενδυτικές και φιλοαναπτυξιακές μεταρρυθμίσεις δημιούργησαν πλούτο και αύξησαν το εισόδημα των συμπολιτών μας, ενώ η άσκηση αποτελεσματικής και δίκαιης κοινωνικής πολιτικής στηρίζει τους ευάλωτους» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου.