Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021
x

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ 40ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ 180 ΧΑΠΙΑ

Δύο άτομα μπήκαν σε σπίτι 40χρονου και αφού τον ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας έκλεψαν συνολικά 180 δισκία χαπιών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Άργους Ορεστικού, συνέλαβαν την Πέμπτη σε περιοχή της Καστοριάς δύο ημεδαπούς για ληστεία, ενώ σχηματίσθηκε σε βάρος τους σχετική δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Συγκεκριμένα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, αφού έθραυσαν την θύρα εισόδου οικίας 40χρονου ημεδαπού, εισήλθαν εντός αυτής και τον ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας.

Στη συνέχεια, ερεύνησαν τους χώρους της οικίας, από όπου αφαίρεσαν συνολικά 180 δισκία χαπιών, τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, τα οποία ο 40χρονος είχε προμηθευτεί νόμιμα βάση σχετικής ιατρικής συνταγής.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί, οι οποίοι κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντόπισαν, προσήγαγαν και ακολούθως συνέλαβαν τους ημεδαπούς, σε περιοχή της Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ