Skip to main content

Καταθέτει αίτημα επανακαταμέτρησης ο Λίλτσης στον Δήμο Παύλου Μελά

Η πολύ μικρή διαφορά – μόλις 78 ψήφοι - καθώς και τα 411 άκυρα ψηφοδέλτια είναι ο λόγος που ο υποψήφιος δήμαρχος οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση

Αίτημα επανακαταμέτρησης θα καταθέσει ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά Γιώργος Λίλτσης, ο οποίος στην κούρσα για την διεκδίκηση του δήμου έχασε από τον συνυποψήφιό του Δημήτρη Δεμουρτζίδη με μόλις 78 ψήφους.

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε, αργά χθες το βράδυ, σύσκεψη της ομάδας Λίλτση κατά τη διάρκεια της οποίας ελήφθη η απόφαση να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το αίτημα επανακαταμέτρησης των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του δήμου Παύλου Μελά. Το αίτημα αναμένεται να κατατεθεί εντός της ημέρας.

Η πολύ μικρή διαφορά – μόλις 78 ψήφοι - καθώς και τα 411 άκυρα ψηφοδέλτια, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΥΠΕΣ, είναι ο λόγος που ο υποψήφιος δήμαρχος οδηγήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης επανεκλέχθηκε με ποσοστό 50,18% και 10.914 ψήφους, ενώ ο Γιώργος Λίλτσης κατέκτησε ποσοστό  49,82 με 10.836 ψήφους.