Skip to main content

Οργώνει τον δήμο Παύλου Μελά ο Γιώργος Λίλτσης - «Στέλνουμε μήνυμα Ανατροπής»

Στις 6 Οκτωβρίου 2023 η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Γιώργου Λίλτση στην πλατεία Αλέξανδρου Υψηλάντη στη Σταυρούπολη.

Άνοιξαν τις πόρτες τους, μετά το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Ανατροπή» δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Λίλτση στη Σταυρούπολη, και εκείνα της Πολίχνης (Αγνώστου Στρατιώτη 53, απέναντι από “Μασούτη”) και της Ευκαρπίας (25ης Μαρτίου 39).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, καθημερινά στελέχη και υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι στις τρεις ενότητες του δήμου Παύλου Μελά υποδέχονται υποστηρικτές και ψηφοφόρους στα εκλογικά κέντρα για να τους ενημερώσουν για τις προτάσεις και το πρόγραμμα της παράταξης «Ανατροπή». Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Παύλου Μελά, Γιώργο Λίλτση πρόκειται για ένα κοστολογημένο και μελετημένο πρόγραμμα που εστιάζει στις γειτονιές και αναπτύσσεται πάνω σε επτά άξονες.

Όπως εξηγεί ο υποψήφιος δήμαρχος, το πρόγραμμα συνδιαμορφώθηκε με τους πολίτες κατά τη διάρκεια των επαφών και των συναντήσεων που είχε ο ίδιος και οι συνεργάτες του στις περιοδείες στις γειτονιές του δήμου.

Εξάλλου, κεντρικό σύνθημα της υποψηφιότητας Λίλτση στις εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου είναι «Με τους πολίτες, για τους πολίτες!».

Σημειώνεται πως η «Ανατροπή» ήδη προετοιμάζει την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Γιώργου Λίλτση στις 6 Οκτωβρίου 2023 στην πλατεία Αλέξανδρου Υψηλάντη στη Σταυρούπολη.