Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δημιουργήθηκε Κέντρο Μαστού στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί με την οργάνωση one stop clinic για ταχεία διάγνωση.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης θέτει σε λειτουργία εξειδικευμένο Κέντρο Μαστού, το οποίο πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές και τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών από την πρόληψη, μέχρι τη θεραπεία και αποκατάσταση.

Το Κέντρο Μαστού, εφαρμόζει την «one stop clinic» διαδικασία, για ταχύτερη διάγνωση και αποφυγή της  ταλαιπωρίας από επαναλαμβανόμενες επισκέψεις.

Το Κέντρο στελεχώνεται από εξειδικευμένους ιατρούς με την υποστήριξη του Ογκολογικού Συμβουλίου και Τμήματα που καλύπτουν πλήρως τη διάγνωση και θεραπεία του μαστού: Ακτινοδιαγνωστικό, χειρουργική μαστού, παθολογοανατομικό, ογκολογικό – παθολογικό, ακτινοθεραπευτικό, πλαστική χειρουργική, πυρηνική ιατρική, θεραπεία λεμφοιδήματος.

Επίσης, διαθέτει υψηλής ευκρίνειας απεικονιστικό εξοπλισμό:

- Ψηφιακό μαστογράφο και πιστοποιημένους στον έλεγχο του μαστού, ακτινολόγους.

- Κορυφαίο μαγνητικό τομογράφο 3 Tesla για προληπτική ταχεία μαγνητική μαστογραφία Ultra –Fast Breast MRI, που ενδείκνυται για προληπτικό έλεγχο γυναικών υψηλού κινδύνου.

- Υπερηχογράφο με δυνατότητα ελαστογραφικής μελέτης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ