Skip to main content

Κιβωτός του Κόσμου: «Όλα είναι πλαστογραφημένα» λέει ο αντιδήμαρχος Λάρισας για την επιστολή που αναιρεί τις καταγγελίες για τον πατέρα Αντώνιο

Την ώρα που η μητέρα του 16χρονου, ο οποίος κατήγγειλε για ασελγείς πράξεις τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου πατέρα Αντώνιο, επιμένει ότι είναι πλαστή η επιστολή του παιδιού με την οποία αναιρείται η αρχική καταγγελία, στο φως έρχονται νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Λάρισας που μίλησε στο Mega, «όλα είναι πλαστογραφημένα και μάλιστα η σύγκριση των στοιχείων είναι αποκαλυπτική. Στο έγγραφο το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως δείχνει η αστυνομική της ταυτότητα».

Λάθος είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας, σύμφωνα με τον ίδιο. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ και συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Λάρισας είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης.

«Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ δήμου Λαρισαίων. Ο δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», ξεκαθάρισε ο αντιδήμαρχος του δήμου Λαρισαίων.

«Πρόκειται για πλαστό έγγραφο», πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Δεληγιάννης.

Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, έκανε λόγο για απάτη και τόνισε πως ο εισαγγελέας θα πρέπει αυτεπάγγελτα να ασκήσει δίωξη για ηθική αυτουργία και ευθύνη του δικηγόρου, αλλά και του δημοσιογράφου που έφερε στο φως της δημοσιότητας το έγγραφο.

Ο κ.Θεοδωρόπουλος ανέφερε πως ο 16χρονος επικοινώνησε με τη μητέρα του και της εκμυστηρεύτηκε πως δέχεται πιέσεις για να αλλάξει την κατάθεσή του, καθώς και απειλές για τη ζωή εκείνου, αλλά και της μητέρας του.