Skip to main content

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη λόγω... Μπαντέρας (φωτο)

Τα γυρίσματα για την ταινία με τον διάσημο χολιγουντιανό σταρ στην Περιφερειακή Οδό προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κεντρικής οδικές αρτηρίες

Μεγάλο μποτιλιάρισμα σημειώνεται το απόγευμα της Τετάρτης σε κεντρικούς δρόμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης λόγω του κλεισίματος της περιφερειακής οδού για τα γυρίσματα (δείτε ΕΔΩ) της ταινίας με τον Αντόνιο Μπαντέρας.


Συγκεκριμένα, αυξημένη κίνηση παρατηρείται στις κομβικές αρτηρίες της λεωφόρου Καραμανλή και οδού Παπάφη στο ρεύμα προς τα ανατολικά.



Το σημείο όπου τα οχήματα πηγαίνουν στην κυριολεξία... σημειωτόν είναι ο αυτοκινητόδρομος της ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών από το ύψος της γέφυρας της Βούλγαρη έως και το ύψος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η κυκλοφορία διεξάγεται σημειωτόν για αρκετά χιλιόμετρα και στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή, έως και το ύψος της Αλεξάνδρου Σταύρου.

Παράλληλα, με... σταμάτα-ξεκίνα διεξάγεται η κίνηση στην Εθνική Αντιστάσεως, από το ύψος της Μαρτίου έως και το ύψος του Άη Γιάννη, στην Καλαμαριά.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 6 το απόγευμα και για δέκα ώρες (μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης) το τμήμα της Περιφερειακής, από τον Κ12 (εθνική οδός Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών) έως την έξοδο Πανοράματος, στο ρεύμα προς δυτικά, θα παραμείνει κλειστό.