Skip to main content

Κιλκίς: 15νθήμερο λουκέτο σε καφέ που εξυπηρετούσε πελάτες χωρίς πιστοποιητικό

Οι αστυνομικές αρχές επέβαλλαν συνολικά 4.000 ευρώ πρόστιμο σε δύο καταστήματα υγεινομικού ενδιαφέροντος στην Κ. Μακεδονία για παράβαση των μέτρων.

Αναστολή λειτουργίας σε δύο καταστήματα υγεινομικού ενδιαφέροντος στην Κεντρική Μακεδονία επιβλήθηκε από τις αστυνομικές αρχές καθώς εξυπηρετούσαν πελάτες χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Αρχικά, με καμπάνα και λουκέτο πλήρωσε ιδιοκτήτης επιχείρησης την εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά στο Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές επέβαλλαν 2.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη επιχείρησης στο Κιλκίς με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Επίσης, με πρόστιμο και αναστολή λειρουργίας πλήρωσε και προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πέλλα την εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Συγκεκριμένα, οι αρχές επέβαλλαν 2.000 ευρώ πρόστιμο σε προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πέλλα με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Παράλληλα, επιβλήθηκε και 300 ευρώ πρόστιμο στον πελάτη.