Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΖΗΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ

Να σεβαστούν τους κανόνες που έχουν τεθεί ζητά η διοίκηση του νοσοκομείου "Θεαγένειο" για να προστατευθούν οι ευάλωτοι ασθενείς

Την κατανόηση και τον σεβασμό των κανόνων που έχει θέσει, ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να διασφαλίσει τους ευάλωτους ασθενείς από την COVID-19 ζητά η διοίκηση του νοσοκομείου "Θεαγένειο".

Σε ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου ζητείται η συνεργασία όλων και την προστασία και εξυπηρέτηση των ασθενών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Οι κανόνες που έχουν τεθεί είναι:

1. Οι ασθενείς που έχουν προγραμματισμένο ραντεβού ή εισαγωγή στο ΑΝΘ «Θεαγένειο» και εμφανίσουν συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη COVID-19, οι ίδιοι ή το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, να επικοινωνήσουν με τον θεράποντα ιατρό τους ή το τμήμα που τους παρακολουθεί, πριν έρθουν στο νοσοκομείο.

2. Οι ασθενείς που πρόκειται να διακομιστούν από άλλα νοσοκομεία θα πρέπει έχουν πρόσφατο αρνητικό αποτέλεσμα από έλεγχο για COVID-19.

3. Απαγορεύεται το επισκεπτήριο.

4. Επιτρέπεται η παρουσία συνοδών μόνο για τους ασθενείς που χρήζουν απαραιτήτως βοήθειας.

5. Η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου.

6. Οι εξωτερικοί ασθενείς να προσέρχονται στο νοσοκομείο (πχ ΕΙ, ΔΤΗΝ, Ενδοσκοπικό, Χ/Ο) μόνο την ώρα του προκαθορισμένου ραντεβού και να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού για την αποφυγή συνωστισμού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ