Τρίτη 7 Απριλίου 2020
x

ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Πηγές από το υπουργείο Υγείας ανέφεραν την Τετάρτη πως η περίπτωση του 19χρονου Ιάπωνα στην Κοζάνη δεν αποτελεί ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Σε γρίπη και όχι σε κορωνοϊό αποδίδεται ο υψηλός πυρετός που παρουσιάζει ο 19χρονος Ιάπωνας, ο οποίος εισήχθη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και βρίσκεται σε καραντίνα για 2 ημέρες.

Πηγές από το υπουργείο Υγείας ανέφεραν την Τετάρτη πως η περίπτωση του 19χρονου Ιάπωνα δεν αποτελεί ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, καθώς τα συμπτώματα που έχει παρουσιάσει, δεν παραπέμπουν στον θανατηφόρο ιό που ξεκίνησε από την πόλη Ουχάν της Κίνας και έχει εξαπλωθεί σε αρκετά μέρη του κόσμου.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός Ιάπωνας, ο οποίος βρέθηκε στην Κοζάνη για να επισκεφτεί συγγενικά του πρόσωπα που εργάζονται ως σύμβουλοι στη ΔΕΗ, ταξίδεψε στην Ελλάδα μέσω Σιγκαπούρης, αλλά και Γερμανίας, ερχόμενος σε επαφή με δεκάδες Κινέζους.

Όπως ανέφερε νωρίτερα στο kozanimedia.gr ο διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Στέργιος Γκανάτσιος, «Δεν θα ήθελα να κάνω κανένα σχόλιο, παρά μόνο πως στο νοσοκομείο τηρούνται τα μέτρα που έχουν δοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ