Skip to main content

Λουτσέσκου: Συνέχεια λάθη για μας, ίσως να φοβούνται οι διαιτητές(vid)

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ άφησε αιχμές για τους Ηπειρώτες χαρακτηρίζοντας «απερίγραπτο» το ποδόσφαιρο που έπαιξε το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ αλλά όχι από το τελικό αποτέλεσμα δήλωσε πως είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι Ηπειρώτες υπογραμμίζοντας πως ήρθαν «για να προκαλέσουν» χαρακτηρίζοντας «απερίγραπτο» το ποδόσφαιρο που έπαιξε το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη.

Χαρακτηριστικά, ο κόουτς των «ασπρόμαυρων» δήλωσε:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος. Είμαι χαρούμενος μόνο από την προσπάθεια της ομάδας μου. Το σκορ θα έπρεπε να είναι 6-1, 7-1. Δεν είμαι ικανοποιημένος απ' όσα είδα από τον αντίπαλο. Καταλαβαίνω πολλά πράγματα, σέβομαι την κάθε ομάδα, όχι όμως μια ομάδα που ήρθε για να προκαλέσει και ξόδεψε 60 λεπτά για να παίξει τέτοιο ποδόσφαιρο. Ήταν απερίγραπτο».

Έπειτα στη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Λουτσέσκου ανέφερε:

«Κρατώ τη γνώμη που είχα και αμέσως μετά το ματς. Σέβομαι κάθε στρατηγική, ακόμη και να παίζουν με έντεκα παίκτες στην άμυνα. Αυτό που έγινε σήμερα είναι ντροπή. Αν είσαι τόση ώρα στο γήπεδο και αρνείσαι την ιδέα για να παίξεις ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνεις στον αγώνα. Ήθελαν μόνο να προκαλέσουν».

Στη συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε αναλυτικά:

«Γίνονται συνέχεια λάθη εναντίον μας. Το ένα γκολ ήταν μισό μέτρο οφσάιντ, υπήρχε και ένα ακόμη πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε ένα καθαρό πέναλτι για τον Σάχοβ.

Πριν είχαμε ένα ακυρωθέν γκολ που έπρεπε να μετρήσει. Μπορεί να μην δόθηκε ένα πέναλτι στην αντίπαλη ομάδα, αλλά δεν είχαν δοθεί δύο κόκκινες υπέρ μας.
Κάθε φορά έχουμε τα ίδια. Δεν ξέρω, ίσως φοβούνται να πάρουν τις σωστές αποφάσεις υπέρ μας. Ενδεχομένως να βρίσκεται κάτι άλλο. Μπορεί να είμαι πνευματικά άρρωστος.

Σήμερα μέτρησε ένα γκολ οφσάιντ και στην Τρίπολη δεν μέτρησε καθαρό γκολ υπέρ μας. Το Σαββατοκύριακο είδαμε τουλάχιστον δύο πέναλτι να δίνονται στην Ευρώπη σε στημένες φάσεις, σήμερα οι αντίπαλοι είχαν κρεμαστεί πάνω στον Βαρέλα και τον Κρέσπο. Σαν προπονητής που είμαι πρέπει να λέω τα λάθη που γίνονται κατά της ομάδας μου.

Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, με πολλές ευκαιρίες, αλλά τις χάσαμε. Ήταν δύσκολο για μας, γιατί οι παίκτες του ΠΑΣ έπαιζαν με αυτοθυσία και δεν ήταν εύκολο να βρεθούμε σε θέση για γκολ. Θα μπορούσαμε όμως να έχουμε εξασφαλίσει τη νίκη πολύ νωρίτερα».

Για την παρουσία των νέων αποκτημάτων: «Είμαι ευχαριστημένος. Είναι δύσκολο να μην μπορώ να πω κάτι καλό, όταν είχαμε μονίμως την κατοχή που έφτασε στο 80%».

Σχετικά με την εκτέλεση του πέναλτι από τον Ακπόμ: «Ήταν μια απόφαση που είχα πάρει από πριν. Είχαμε πει την πρώτη εκτέλεση να αναλάβει ο Πέλκας και τη δεύτερη ο Ακπόμ. Το είπα στον Πέλκα στο ημίχρονο και ο ίδιος μου είχε πει πως θα το έδινε και ο ίδιος στον Ακπόμ. Κανονικά πρώτος εκτελεστής είναι ο Βιεϊρίνια και μετά εφόσον αγωνιστεί ο Πέλκας. Ο Ακπόμ θα πρέπει να περιμένει για το επόμενο πέναλτι, αλλά μπορεί να τα κερδίζει για μας».