Skip to main content

Μάκης Κυριζίδης: Αξίζουμε την ανανέωση της θητείας - Κάναμε σκληρή δουλειά στον δήμο

Η παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς στην εκδήλωση και το μήνυμα Ζέρβα στους παρευρισκόμενους να πουν «Ναι στη Θεσσαλονίκη»

Το σύνθημα για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών έδωσε, χθες το απόγευμα, ο Μάκης Κυριζίδης αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Στο γεμάτο από συνεργάτες στον δήμο, υποστηρικτές και φίλους του καφέ ΒΗΤΑ, δίπλα από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ο κ. Κυριζίδης τους κάλεσε να επικοινωνήσουν με θετική διάθεση και χαμόγελο το μήνυμα της δουλειάς που έγινε στον δήμο. «Κάναμε πολλή δουλειά με τον δήμαρχο. Πιστεύουμε ότι αξίζουμε την ανανέωση της θητείας για να συνεχίσουμε αυτή τη σκληρή δουλειά», σημείωσε.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος έκανε λόγο για τέσσερα δημιουργικά χρόνια για την πόλη. «Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια ώστε η πόλη μας να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη, να είναι πιο ελκυστική», τόνισε. Ο κ. Ζέρβας, έχοντας δίπλα του τον στενό του συνεργάτη Μάκη Κυριζίδη τόνισε ότι «δουλεύουμε σκληρά και η πόλη μας βρίσκεται κάθε μέρα και πιο ψηλά» και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να πουν «Ναι στη Θεσσαλονίκη» τον Οκτώβριο».

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος από τον στίβο του Αθλητισμού, μπαίνει πλέον στον στίβο της Αυτοδιοίκησης αφού θα είναι υποψήφιος ως περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη «Αλληλεγγύη» του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα. Ο κ. Πρέλεβιτς για αρκετή ώρα συνομιλούσε με τον δήμαρχο Κωσνταντίνο Ζέρβα και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρο Λεκάκη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Θεόδωρος Μητράκας, πρόεδρος ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Α' Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Image
Image
Image