Skip to main content

Μαρινάκης και Χαρδαλιάς αύριο στη Θεσσαλονίκη - Με ποιους θα συναντηθούν

Ο νέος γραμματέας της ΝΔ πραγματοποιεί την πρώτη επίσκεψή του στην πόλη μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Στην πόλη και ο υφυπ. Εθνικής Άμυνας

Συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και κομματικά στελέχη της Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει το πρόγραμμα του νέου γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη, στην αυριανή πρώτη επίσκεψή του στην πόλη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Η επίσκεψη Μαρινάκη είχε αναβληθεί λόγω πανδημίας κορωνοϊού και όπως είχε γράψει η Voria.gr επαναπρογραμματίστηκε για αύριο Τετάρτη. Ο κ. Μαρινάκης, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, και την προϊσταμένη του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού, Μαρία Αντωνίου, με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, με τις διοικήσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ενώ θα έχει και συναντήσεις με βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ και τους επικεφαλής των τοπικών κομματικών οργάνων (πρόεδροι Διοικούσας, ΔΕΕΠ Α' και Β' Θεσσαλονίκης, ΟΝΝΕΔ κτλ.) στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης της ΝΔ, στη Μιχαήλ Καλού 6, το απόγευμα.

Και ο Χαρδαλιάς

Λίγο αργότερα, με τους βουλευτές και τα κομματικά στελέχη, στα γραφεία του κόμματος θα έχει συνάντηση ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος θα βρίσκεται από νωρίς στη Θεσσαλονίκη, επιθεωρώντας στρατιωτικές μονάδες. Και αργότερα, το βράδυ, θα ακολουθήσει συνάντησή του με στελέχη της αυτοδιοίκησης.