Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020
x

ΜΑΣΟΥΤΗΣ: 197 ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΞΙΑΣ 5.910 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ

Σε κάθε παιδί προσφέρθηκε μία δωροεπιταγή 30 ευρώ, την οποία θα έπρεπε να διαχειριστεί μόνο του μέσα σε ένα κατάστημα Μασούτης.

Την ιδιαίτερη ευαισθητοποίησή τους απέναντι στα παιδιά έδειξαν για μία ακόμη φορά η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και η οικογένεια Μασούτη, που «ενισχύουν εδώ και πολλά χρόνια με πολλούς τρόπους φορείς που ασχολούνται με τη φροντίδα, την περίθαλψη και τη φιλοξενία παιδιών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Όπως επισημαίνεται στην ενημέρωση, «το φετινό Πάσχα έκαναν κάτι που όταν το σκέφτηκε για πρώτη φορά ο κ. Γιάννης Μασούτης δεν είχε φανταστεί πόση χαρά θα έδινε, για αυτό και επαναλήφθηκε και χάρισε και πάλι στα παιδιά μοναδικές στιγμές δράσης, ξενοιασιάς και ευτυχίας».

«Αντί, λοιπόν, να διατεθεί ένα ποσό σε κάθε ίδρυμα για κάλυψη αναγκών, έγινε κάτι άλλο πολύ έξυπνο. Σε κάθε παιδί προσφέρθηκε μία δωροεπιταγή 30€ την οποία θα έπρεπε να διαχειριστεί μόνο του μέσα σε ένα κατάστημα Μασούτης. Τα παιδιά μπορούσαν να επιλέξουν και να αγοράσουν ό,τι ήθελαν αρκεί το ποσό αγορών να μην ξεπερνούσε τα 30€, αλλά και να μην είναι κάτω από 30€, γιατί το ποσό που δεν θα ξόδευαν θα το έχαναν. Ένα παιχνίδι που τους ενθουσίασε και τους έμεινε αξέχαστο», επισημαίνεται.

Τα παιδιά από τους φορείς, με τους συνοδούς τους, πήγαν στο κατάστημα Μασούτης που είχε προγραμματιστεί η επίσκεψή τους και, όπως σημειώνεται, «ξεχύθηκαν χαρούμενα στους διαδρόμους με την αριθμομηχανή στο χέρι να ζήσουν μια εμπειρία αγορών και να κάνουν τις προσωπικές επιλογές τους για τις πασχαλινές αγορές. Έβαζαν, έβγαζαν προϊόντα στο καλάθι τους, απολάμβαναν κάθε λεπτό αυτού του παιχνιδιού».

«Ένα συναρπαστικό βιωματικό παιχνίδι που τους έβαλε στον κόσμο των μεγάλων και τους έδωσε την ευκαιρία να δουν πώς μπορούν να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο και ελεύθερα τη δωροεπιταγή που τους προσφέρθηκε, μια πολύτιμη εμπειρία για το μέλλον», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δόθηκαν συνολικά 197 δωροεπιταγές συνολικής αξίας 5.910€ στα παιδιά από: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ