Skip to main content

Μασούτης: Μία υπερτυχερή από τη Θεσσαλονίκη κέρδισε 1 ηλεκτρικό αυτοκίνητο SMART EQ fortwo!

Η υπερτυχερή αναδείχτηκε μέσα από ηλεκτρονική κλήρωση στην οποία πήρε μέρος κάνοντας τις αγορές της από σούπερ μάρκετ Μασούτης

Με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο SMART EQ fortwo ξεκινά το καλοκαίρι της η μεγάλη τυχερή της πασχαλινής ενέργειας που έτρεξε από 29/3 έως και 15/4/2023 σε όλα τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και στο e-shop masoutis.

Η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε την Παρασκευή 2 Ιουνίου στο Grand Μασούτης της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη μέσα σε πολύ χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρουσία στελεχών της εταιρείας Μασούτης και της Mercedes - Benz που παρέδωσαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου στην τυχερή με ευχές να κάνει πολλές χαρούμενες βόλτες και να απολαύσει την οδήγηση με το γνήσιο αυτοκίνητο πόλης.

Η υπερτυχερή αναδείχτηκε μέσα από ηλεκτρονική κλήρωση στην οποία πήρε μέρος κάνοντας τις αγορές της από σούπερ μάρκετ Μασούτης. Πιο συγκεκριμένα, από 29/3 έως και 15/4/2023 για κάθε τριών ευρώ αγορά με τη mas card ο καταναλωτής κέρδιζε 1 συμμετοχή για τον διαγωνισμό. Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκέντρωνε, τόσες περισσότερες συμμετοχές είχε στον διαγωνισμό για να διεκδικήσει το μεγάλο δώρο, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο SMART EQ fortwo.

Τα σούπερ μάρκετ Μασούτης που εμπιστεύονται και επιλέγουν οι καταναλωτές, είναι πάντα δίπλα τους, και προσφέροντας οικονομικές και ευχάριστες αγορές έκαναν ακόμα πιο χαρούμενες τις πασχαλινές γιορτές τους!