Skip to main content

Μαζική δηλητηρίαση με έναν νεκρό σε τραπέζι βάφτισης στη Βοιωτία

Ένας 55χρονος έχασε τη ζωή του από τη μαζική δηλητηρίαση σε τραπέζι μετά από βαφτίσια, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δύο ακόμη άτομα

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας από τη μαζική δηλητηρίαση σε τραπέζι μετά από βαφτίσια. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, 38 άτομα έπαθαν βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι συμπτώματα σαλμονέλας παρουσίασαν και άλλα άτομα που έφαγαν την επόμενη ημέρα στο ίδιο κατάστημα.

Μάλιστα, ένας 55χρονος έχασε τη ζωή του από σαλμονέλα, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δύο ακόμη άτομα. Ο άτυχος 55χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Πληροφορίες θέλουν και τον 23χρονο γιο του να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται και ένα ακόμη άτομο, γνωστός οδοντίατρος της πόλης, που ήταν καλεσμένος στα βαφτίσια με την σύζυγό του.

Γίνονται έρευνες για να βρεθεί σε ποιο προϊόν υπήρχε η σαλμονέλα και ποιος ευθύνεται γι' αυτό. Κάποιοι από τους καλεσμένους κάνουν λόγο για το τυρί, αφού όλοι όσοι αρρώστησαν είχαν φάει τυρί φέτα.