Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νέο μποτιλιάρισμα στον Περιφερειακό, προβλήματα στο κέντρο και δυτικά (φωτο+vid)

Στο ύψος των σημείων των εργασιών του Fly Over παρατηρούνται ουρές ενώ μετά από αυτά, η κίνηση των οχημάτων εξομαλύνεται - Μποτιλιάρισμα και στην οδό Λαγκαδά

Με καθυστέρηση, λόγω των εργασιών για το Fly Over, κινούνται αυτήν την ώρα όσοι έχουν επιλέξει να οδηγήσουν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς ανατολικά, καθώς και πολίτες σε κέντρο και δυτικά.

Οι ουρές των οχημάτων παρατηρούνται στα σημεία όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες (από το ύψος του νος. Παπαγεωργίου έως τη Μαλακοπή), ενώ μετά από το ύψος της Μαλακοπής η κίνηση των οχημάτων εξομαλύνεται. Ωστόσο για αρκετό χρονικό διάστημα οι οδηγοί δεν προλαβαίνουν να αναπτύξουν ταχύτητα μεγαλύτερη των 20 χλμ./ώρα.  

Υπενθυμίζεται ότι η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας έχει κλείσει για τις εργασίες και η κυκλοφορία των οχημάτων συνεχίζεται από τις υπόλοιπες δύο.

Παράλληλα, μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στην οδό Λαγκαδά, από το ύψος του Πολιτιστικού Κέντρο «Χρήστος Τσακίρης» έως και λίγο μετά τον Ιερό Ναός Αγίας Παρασκευής Ξηροκρήνης. Επιπλέον, στο κόκκινο είναι κεντρικές αρτηρίες της πόλης, όπως η οδός Εγνατία, Μοναστηρίου καθώς και κομμάτι της Πολυτεχνείου, Καρατάσου και 26ης Οκτωβρίου.