Skip to main content

Με κλεμμένο όχημα η απόπειρα ληστείας στο Ωραιόκαστρο

H κλοπή του αυτοκινήτου είχε δηλωθεί στα μέσα Ιουνίου, από την περιοχή της Πυλαίας. Πως κλειδώθηκαν μέσα οι δύο δράστες.

Κλεμμένο ήταν το όχημα μάρκας BMW, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δύο επίδοξοι ληστές προκειμένου να αρπάξουν τις εισπράξεις της ημέρας από εταιρεία εμπορίας και διανομής καπνικών και λοιπών προϊόντων, στο Ωραιοκαστρο Θεσσαλονίκης.

Η κλοπή του αυτοκινήτου είχε δηλωθεί στις αστυνομικές αρχές, στα μέσα Ιουνίου, από την περιοχή της Πυλαίας.

Όπως είχε αναφέρει η Voria.gr, οι δύο δράστες, με καλυμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και έχοντας στην κατοχή τους όπλα, εισήλθαν με το κλεμμένο όχημα στον εξωτερικό χώρο αποθήκης με καπνικά προϊόντα στην οδό Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται δίπλα από το πρατήριο υγρών καυσίμων EKO, με σκοπό να αρπάξουν τις εισπράξεις της ημέρας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, στη θέα των δραστών, ο ιδιοκτήσης πάτησε τον συναγερμό, με αποτέλεσμα τα δύο άτομα να... κλειδωθούν μέσα.

Στη συνέχεια φέρεται να απείλησαν τον ιδιοκτήτη με όπλο, προκειμένου να τους ανοίξει τις πύλες, όπως και έγινε. Έτσι, παράτησαν το όχημά τους στο σημείο και τράπηκαν σε φυγή πεζή.

Να σημειωθεί ότι λίγο αργότερα, έφθασε στο σημείο βανάκι χρηματαποστολής, το οποίο επρόκειτο να παραλάβει τις εισπράξεις της ημέρας.

Η αστυνομία χτενίζει την περιοχή προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.