Skip to main content

Με Παπανδρέου και Βενιζέλο η ομιλία της Γεννηματά στην Πάτρα

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ μιλάει στην Πάτρα, μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό που κατεβαίνει υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια της Αχαΐας.

Στην προεκλογική ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην Πάτρα έδωσαν δυναμικό «παρών» ο πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ μιλάει στην Πάτρα, μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό που κατεβαίνει υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια της Αχαΐας. Τη Δευτέρα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλά σε εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής για τις ευρωεκλογές στο Περιστέρι, στο Συνεδριακό Κέντρο ΚΥΒΕ.

Με την παρουσία του, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, απαντάει σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μην έχει πάει στην Πάτρα εδώ και μία δεκαετία, παρότι κατεβαίνει υποψήφιος εκεί καθώς και το ότι δεν σκοπεύει να ανοίξει στην περιοχή προεκλογικό γραφείο.

«Ό,τι και να κάνετε, πλέον, η Παράταξη δεν έχει "δούναι" ούτε προς τη δεξιά, ούτε προς τη δήθεν αριστερά, τους δύο πόλους της συντήρησης. Μόνο "λαβείν". Με τις υγείες σας...» αναφέρει το ΚΙΔΗΣΟ σε ανακοίνωσή του.