Skip to main content

Με video wall η ορκωμοσία της Δευτέρας στον δήμο Θεσσαλονίκης

Η όποια δαπάνη της εκδήλωσης δεν θα επιβαρύνει τον δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά θα καλυφθεί από τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Γράφει ο Σαλονικιός

Την προσεχή Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα έχει οριστεί να γίνει η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα καθώς και του νέου δημοτικού συμβουλίου, αλλά και των μελών των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, τα οποία αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους την 1η Σεπτεμβρίου.

Η τελετή θα γίνει στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, και παρά την περιορισμένη χωρητικότητα της αίθουσας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Η όλη τελετή θα μεταδοθεί φυσικά απ’ ευθείας και από τη δημοτική τηλεόραση TV100.

Ωστόσο, επειδή θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση έχει υπάρξει μέριμνα ώστε η τελετή να μεταδίδεται μέσω video wall στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» αλλά και στον εξωτερικό αμφιθεατρικό χώρο.

Μετά το πέρας της τελετής θα ακολουθήσει μία μικρή δεξίωση για τα νέα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, τους συγγενείς, τους φίλους και γενικά όλους όσοι θα παρευρίσκονται στην εκδήλωση. Θα γίνει στον αμφιθεατρικό χώρο ο οποίος βρίσκεται μπροστά στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» και όπως μαθαίνω, η όποια δαπάνη δεν θα επιβαρύνει τον δήμο, αλλά θα καλυφθεί από τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.