Skip to main content

Μεσίστια η σημαία στο ΕΕΘ για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Η σημαία στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης θα κυματίζει μεσίστια την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας του Κωνστανίνου Μίχαλου

Μεσίστια θα κυματίζει η σημαία στα γραφεία του ΕΕΘ την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας του Κωνστανίνου Μίχαλου στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη πένθους για την αιφνίδια απώλεια ενός «σημαντικού ανθρώπου για την επιχειρηματικότητα του τόπου», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η ανεκτίμητη προσφορά και αφοσίωσή του θα μείνει ανεξίτηλη στην επιμελητηριακή κοινότητα εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ το κενό που αφήνει πίσω του είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Η Επιμελητηριακή οικογένεια του τόπου μένει πολύ φτωχότερη και πενθεί τον εμβληματικό Πρόεδρό της, που έγραψε τη δική του ιστορία στον θεσμό», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΕΕΘ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Ε.Θ. εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας για την αιφνίδια απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου για την επιχειρηματικότητα του τόπου, του Προέδρου του Ε.Β.Ε.Α. και της Κ.Ε.Ε.Ε., Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Η ανεκτίμητη προσφορά και αφοσίωσή του θα μείνει ανεξίτηλη στην επιμελητηριακή κοινότητα εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ το κενό που αφήνει πίσω του είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Η Επιμελητηριακή οικογένεια του τόπου μένει πολύ φτωχότερη και πενθεί τον εμβληματικό πρόεδρό της, που έγραψε τη δική του ιστορία στον θεσμό.

Σε έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς, η Διοικητική Επιτροπή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης  για τον αδόκητο θάνατο του εξέχοντος στελέχους της Επιμελητηριακής Κοινότητας και Προέδρου του Ε.Β.Ε.Α. και της Κ.Ε.Ε.Ε., αποφάσισε την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αποτίει φόρο τιμής στον άνθρωπο, οικογενειάρχη και επιχειρηματία, Κωνσταντίνο Μίχαλο

- για την πολυετή προσφορά του στον Επιμελητηριακό θεσμό,
- την  προάσπιση των συμφερόντων του ελληνικού επιχειρείν,
- την πολύχρονη και πετυχημένη θητεία του στο Ε.Β.Ε.Α. και την Κ.Ε.Ε.Ε

Αποφασίζει:

⦁    Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στα γραφεία του Ε.Ε.Θ. την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας.
⦁    Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκ μέρους των μελών του Ε.Ε.Θ.
⦁    Να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε φορέα καθ’ υπόδειξη της οικογένειας του.
⦁    Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη τακτική συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Θ.
⦁    Το ψήφισμα να δημοσιευθεί και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ε.Ε.Θ.
⦁    Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.