Skip to main content

Μιχαηλίδου για υπουργείο Εργασίας: Παραλαμβάνω από έναν γρήγορο και ικανό υπουργό

Η νέα υπουργός Εργασίας επισήμανε πως είναι χαρά της που επιστρέφει σε ένα γνώριμο υπουργείο

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, από τον Άδωνι Γεωργιάδη στη νέα υπουργό κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά τον χθεσινό μίνι ανασχηματισμό – έκπληξη.

Τη νέα υπουργό Εργασίας καλωσόρισε ο κ. Αδωνις Γεωργιαδης, αφού αναφέρθηκε στο έργο που επιτεύχθηκε το προηγούμενο εξάμηνο και ευχήθηκε καλή αρχή στην κ. Δόμνα Μιχαηλίδου. «Ξαναγυρνώ εδώ με την καλύτερη ομάδα, παραλαμβάνοντας από έναν πολύ γρήγορο και ικανό υπουργό, σημείωσε η κ. Μιχαηλίδου, η οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Η νέα υπουργός Εργασίας επισήμανε πως είναι χαρά της που επιστρέφει σε ένα υπουργείο που αγαπά πολύ, αν και τόνισε πως αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση. Να σημειωθεί πως φίλοι και παλιοί συνεργάτες υποδέχτηκαν την κ. Μιχαηλίδου στο γνώριμο περιβάλλον του υπουργείου Εργασίας, στο οποίο είχε διατελέσει Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο της Πρόνοιας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης το 2019.

Διαβάστε ακόμη: Ο απολογισμός Γεωργιάδη για το Εργασίας: Η μεγαλύτερη πρωτοβουλία μας το ξεπάγωμα των τριετιών