Skip to main content

Μοίρασε 1.800 βιβλία σε σχολεία, δομές και ιδρύματα η Κατρίνα Τσάνταλη

Η συγγραφέας και επιχειρηματίας Κατρίνα Τσάνταλη συγκέντρωσε και μοίρασε σε σχολεία, δομές μεταναστών και ιδρύματα 1.800 παιδικά βιβλία.

Να συγκεντρώσει 1.800 παιδικά βιβλία τα οποία μοιράστηκαν σε σχολεία που βρίσκονται σε ακριτικά νησιά και χωριά όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε βιβλιοπωλεία, παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας, κέντρα υποδοχής μεταναστών και ιδρύματα σε Ελλάδα και Κύπρο κατάφερε με τη βοήθεια των followers της στο Instagram η συγγραφέας και επιχειρηματίας Κατρίνα Τσάνταλη.

Η ανταπόκριση του κόσμου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ήταν κάτι περισσότερο από αξιοσημείωτη, με τα αιτήματα συμμετοχής από σχολεία να ξεπερνούν τα 58, συμπεριλαμβανομένων και δύο σχολείων της Κύπρου. Μάλιστα περίπου 250 άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, έστειλαν βιβλία με δικά τους έξοδα.

Η Κατρίνα Τσάνταλη θέλοντας να παροτρύνει κι άλλους ενδιαφερόμενους, δεσμεύτηκε να επαναλάβει την πρωτοβουλία αυτή συγκεντρώνοντας ακόμη περισσότερα παιδικά βιβλία και υπενθυμίζοντας ότι σε αυτές τις δύσκολες μέρες οι μικρές πράξεις αγάπης είναι που κάνουν τη διαφορά.