Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μοναδική εμπειρία στην αγορά Μοδιάνο με το 360ᵒ video booth του ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ

Το γνωστό και αγαπημένο ΛΟΤΤΟ ανανεώθηκε και μοιράζει πλέον σταθερές μηνιαίες καταβολές κερδών στις δύο πρώτες κατηγορίες του παιγνιδιού

Η βόλτα για τους επισκέπτες στην ιστορική αγορά Μοδιάνο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξελίχθηκε σε μια μοναδική 360ᵒ φωτογραφική εμπειρία από το παιγνίδι του ΟΠΑΠ, το γνωστό σε όλους ΛΟΤΤΟ.

Το πιο trendy video booth από την ομάδα του ΛΟΤΤΟ, με φόντο ένα «ημερολόγιο», με ορισμένους μήνες που απεικονίζουν πιθανές εμπειρίες που θα μπορούσε να ζήσει κανείς αν κέρδιζε το μεγάλο έπαθλο του ΛΟΤΤΟ (10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια), έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες να βγάλουν διασκεδαστικά βίντεο αλλά και να πάρουν ιδέες για το πώς θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τα κέρδη τους.

Κάποιοι ανέφεραν ότι θέλουν να κάνουν ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη και κάποιοι άλλοι να αγοράσουν ένα διαμέρισμα.
Το γνωστό και αγαπημένο ΛΟΤΤΟ ανανεώθηκε και μοιράζει πλέον σταθερές μηνιαίες καταβολές κερδών στις δύο πρώτες κατηγορίες του παιγνιδιού. 

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο οι παίκτες διεκδικούν έως και 10.000 ευρώ κάθε μήνα για μια δεκαετία με 6 σωστές προβλέψεις αριθμών, ενώ με 5 σωστές προβλέψεις λαμβάνουν 1.000 ευρώ τον μήνα για 1 χρόνο. Ήδη, 49 τυχεροί παίκτες στη δεύτερη κατηγορία του ΛΟΤΤΟ έχουν κερδίσει από 1.000 ευρώ τον μήνα για έναν χρόνο.

Σε ό,τι αφορά στα κέρδη των μικρότερων κατηγοριών, οι νικητές της τρίτης κατηγορίας, με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών, κερδίζουν 30 ευρώ, ενώ με 3 σωστούς αριθμούς κερδίζουν 2 ευρώ.

Επιπλέον, για πρώτη φορά όσοι προβλέπουν σωστά 2 αριθμούς κερδίζουν 1 ευρώ.

Η κατάθεση των δελτίων για τις κληρώσεις, που γίνονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 22:00, γίνεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή μέσω διαδικτύου στο opaponline.gr.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Image
Image

 

Image
Image
Image