Skip to main content

Ραντεβού με το ανανεωμένο ΛΟΤΤΟ αύριο στην Αγορά Μοδιάνο – Εκπλήξεις και μια μοναδική 360ᵒ εμπειρία για τους επισκέπτες

Όσοι βρεθούν στην Αγορά Μοδιάνο θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν διασκεδαστικά  βίντεο στο 360ᵒ video booth του ΛΟΤΤΟ, σε ένα σκηνικό γεμάτο ιδέες

Μια μεγάλη έκπληξη επιφυλάσσει το νέο ΛΟΤΤΟ, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στην Αγορά Μοδιάνο της Θεσσαλονίκης. Το ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα περιμένει τους επισκέπτες του ιστορικού κτηρίου, από τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, για να τους προσφέρει μια  ξεχωριστή 360ᵒ εμπειρία.

Όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν διασκεδαστικά  βίντεο στο 360ᵒ video booth του ΛΟΤΤΟ, σε ένα σκηνικό γεμάτο ιδέες με πιθανές εμπειρίες που θα μπορούσαν να ζήσουν αν κέρδιζαν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, δηλαδή έως 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια. 

Image

Κέρδη για μια 10ετία για τους μεγάλους νικητές

Το ΛΟΤΤΟ ανανεώθηκε και μοιράζει πλέον σταθερές μηνιαίες καταβολές κερδών στις δύο πρώτες κατηγορίες του παιχνιδιού. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, οι παίκτες διεκδικούν έως και 10.000 ευρώ κάθε μήνα για μια δεκαετία με 6 σωστές προβλέψεις αριθμών, ενώ με 5 σωστές προβλέψεις λαμβάνουν 1.000 ευρώ τον μήνα για 1 χρόνο. 
18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Image
Image