Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020
x

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ:ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ

Η εταιρεία ΜΠάρμπα Στάθης αναλαμβάνει για δύο μήνες τη σίτιση των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Την πλήρη παροχή σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών για 2 μήνες αναλαμβάνει η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, αναλογιζόμενη την κρισιμότητα των στιγμών και την ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η παροχή σίτισης περιλαμβάνει 2 πλήρη μαγειρεμένα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας καθημερινά, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες διαιτολογίου των ηλικιωμένων.

Επιπλέον, προσφέρει τη στήριξή της σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες χορηγώντας, από τις αρχές Μαρτίου έως σήμερα, περισσότερους από 10 τόνους λαχανικών και φρέσκων σαλατών. Με συνέπεια και συναίσθηση ευθύνης, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στηρίζει το έργο οργανισμών όπως της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», «το Χαμόγελο του παιδιού», το «Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων» και την «Κιβωτό του Κόσμου». Ταυτόχρονα, υποστηρίζει κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και κοινοτήτων σε όλη την Ελλάδα και συμβάλλει στη δράση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του δήμου Ξάνθης, που έχει πληγεί ιδιαίτερα.

«Για περισσότερο από 50 χρόνια η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ βρίσκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας, στηρίζοντας την ελληνική κοινωνία και οικονομία και αυτό δεσμεύεται να συνεχίσει να κάνει διαχρονικά» σημειώνει η εταιρεία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ