Skip to main content

ΝΔ για μήνυση Κοτζιά: Άφωνος ο θιασάρχης ο πρωθυπουργός

Η Νέα Δημοκρατία ζητά εκ νέου τη δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης του κ. Κοτζιά, αν όχι από τον κ. Τσίπρα, τότε από τον τέως υπουργό Εξωτερικών

Πρωτοφανή για τα παγκόσμια χρονικά χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

«Δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά πρώην υπουργός Εξωτερικών να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του Υπουργού Αμύνης και ο θιασάρχης πρωθυπουργός να παραμένει άφωνος», τονίζει η Πειραιώς, σημειώνοντας ότι ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει.

Η Νέα Δημοκρατία ζητά εκ νέου τη δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης του κ. Κοτζιά, αν όχι από τον κ. Τσίπρα, τότε από τον τέως υπουργό Εξωτερικών.

Αναλυτικά, η ΝΔ αναφέρει:

«Ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά πρώην υπουργός Εξωτερικών να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του Υπουργού Αμύνης και ο θιασάρχης πρωθυπουργός να παραμένει άφωνος. Θα το επαναλάβουμε: Η παραίτηση ενός υπουργού δεν είναι προσωπικό ραβασάκι. Εφόσον αρνήθηκε να τη δημοσιοποιήσει ο κ. Τσίπρας, οφείλει να το πράξει ο κ. Κοτζιάς. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις».