Skip to main content

Νέα διάκριση για τον Γλυκάνισο: Βραβείο Top Notch στους Χρυσούς Σκούφους

Ο Γλυκάνισος, με μια επιτυχημένη πορεία 13 χρόνων στη Θεσσαλονίκη, έλαβε την τιμητική διάκριση Top Notch στο πλαίσιο των βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι».

Άλλη μια σημαντική διάκριση κατέκτησε το αγαπημένο εστιατόριο Γλυκάνισος των αδερφών Σωτηρούδη, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Χθες, ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων ανέδειξε για άλλη μια χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας και ένα από αυτά ήταν ο Γλυκάνισος. Το εστιατόριο, που έχει μια επιτυχημένη πορεία 13 χρόνων, έλαβε την τιμητική διάκριση Top Notch στο πλαίσιο των βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι».

Είναι η τέταρτη φορά που βραβεύτηκε η Γλυκάνισος, καθώς χθες για δεύτερη φορά που κατέκτησαν τη διάκριση Top Notch, ενώ άλλες δύο φορές έλαβαν το βραβείο «Ελληνικής Κουζίνας».

Διαβάστε: Γλυκάνισος – Το εστιατόριο θαλασσινών που έκανε προορισμό την Πυλαία

Μιλώντας στη Voria.gr ο Σταύρος Σωτηρούδης τόνισε η βράβευση αυτή φέρνει μεγάλη χαρά καθώς έρχεται μετά από ένα κλείσιμο επτά μηνών της εστίασης, όπου ταλαιπωρήθηκε πολύ όλος ο κλάδος, από τον εργαζόμενο μέχρι τον ιδιοκτήτη. «Δεν νομίζω να υπήρχε πιο δύσκολη χρονιά για τον κλάδο μας», σημείωσε ο Σωτηρούδης, εκτιμώντας ότι και αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος, αλλά «η εστίαση θα προσπαθήσει και πάλι να βρει τον βηματισμό της. Ελπίζουμε να μη γίνει το λάθος να ξανά κλείσει», σημείωσε.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του γνωστού εστιατορίου για τη διάκριση, «μετά από έναν δύσκολο χρόνο γεμάτο προκλήσεις για τον κλάδο της εστίασης, γεμάτο προκλήσεις για τις ζωές μας, για τις οικογένειές μας, τις κοινωνικές μας σχέσεις και τις επιχειρήσεις μας, ήταν η δική σας στήριξη και αγάπη η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσουμε να στοχεύουμε με πείσμα την κορυφή. Ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη των συνεργατών και συναδέλφων, βράχοι δίπλα μας, και για την νοητή σας παρέα όσο ήμασταν κλειστά».