Skip to main content

Νέο κατάστημα Μασούτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το νέο κατάστημα θα στεγάζεται σε ένα χώρο 700 τμ, στην καρδιά της πόλης, στο εμπορικό κέντρο Πλατεία - Ανοίγει τις πύλες του στις 14 Δεκεμβρίου

Έναν ακόμη κρίκο στη μακριά αλυσίδα των καταστημάτων που διαθέτει προσθέτει, σε λίγες ημέρες, η Διαμαντής Μασούτης ΑE. Ο λόγος για το νέο κατάστημα που θα στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και θα έχει είσοδο επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου.

Πρόκειται για έναν χώρο 700 τμ που θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου και φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο έλξης για τους καταναλωτές που γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες την ποιότητα των προϊόντων του market leader του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα.

«Πρόκειται για flagship κατάστημα που θα προσφέρει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να πραγματοποιεί, μέσα από μία πλούσια γκάμα προϊόντων, τις αγορές του σε ένα μοντέρνο, από άποψη αρχιτεκτονικής, χώρο. Θα διαθέτει όλα τα τμήματα: αλλαντικών - τυροκομικών, κρεοπωλείο, οπωροπωλείο, κάβα» εξηγεί μιλώντας στη Voria.gr ο υπεύθυνος marketing και επικοινωνίας της Μασούτης, Σταμάτης Δαυίδ. «Στόχος μας είναι να στηρίζουμε συνεχώς τον Έλληνα καταναλωτή, να παρέχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην Ελληνίδα νοικοκυρά και όλα αυτά μένοντας πιστοί στις αρχές που μας έδωσε ο κ. Διαμαντής Μασούτης: ποικιλία, ποιότητα, εξυπηρέτηση και πάνω από όλα οικονομικά και ελληνικά» τονίζει ο κ. Δαυίδ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο νέο κατάστημα θα απασχολούνται 20 με 25 άτομα, που αυτό το διάστημα βρίσκονται στο στάδιο της εκπαίδευσης.

Με τη δημιουργία του συγκεκριμένου καταστήματος η εταιρεία αριθμεί, πανελλαδικά, 332 καταστήματα διαθέτοντας ισχυρή παρουσία σε  Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Ήπειρο, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Στερεά Ελλάδα, Αττική και Βόρειο Αιγαίο.



Τα σχέδια της Διαμαντής Μασούτης ΑE, που μετρά τέσσερις δεκαετίες ζωής (το πρώτο κατάστημα πρωτολειτούργησε το 1976), δεν σταματούν εδώ. Από τον Ιανουάριο του 2019 αναμένεται να προστεθούν και άλλα καταστήματα στο δίκτυο της εταιρείας που πλέον έχει κάνει ισχυρό άνοιγμα στο νομό Αττικής διαθέτοντας 56 καταστήματα σε Αθήνα και Άνδρο.

Τη νέα χρονιά, όπως πρόσφατα είχε δηλώσει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Μασούτης, προγραμματίζεται το άνοιγμα 10 νέων καταστημάτων στην Αττική. Μεταξύ αυτών θα περιλαμβάνονται και Grand Μασούτης, καταστήματα άνω των 2.000 τ.μ. Επίσης, η εταιρεία προγραμματίζει και τη λειτουργία ενός καταστήματος cash and carry στην Αττική.