Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020
x

ΝΥΦΟΥΔΗΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είπε ότι σκοπεύει να εφαρμόσει πολλά από αυτά που βλέπει στο Λονδίνο, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

 

Στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων αλλά και σε ερωτήσεις των συνεργατών του, που για μία ώρα βρέθηκαν απέναντι του και του μετέφεραν τις ανησυχίες τους για τη πόλη απάντησε χθες ο Νίκος Νυφούδης.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «ΠΟΛΗχρωμη» Θεσσαλονίκη, μίλησε για την ανάγκη να κάνει η πόλη το βήμα παραπέρα, ενώ αναγνώρισε τα θετικά της διοίκησης Μπουτάρη. Αναφέρθηκε επίσης στην ολοένα και αυξανόμενη τουριστική κίνηση στη πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ όπως είπε «ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για ποιοτικότερο και όχι μόνο περισσότερο τουρισμό.»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εχθρικότητα του κράτους προς τον πολίτη και το πως σκοπεύει ο ίδιος να εφαρμόσει πολλά από αυτά που βλέπει στο Λονδίνο, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Τονίζοντας χαρακτηριστικά είπε: «Ο νέος σήμερα, δε χρειάζεται επιδόματα ελεημοσύνης, χρειάζεται ουσιαστική στήριξη, ώστε να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση, αφού τα οφέλη για τον ίδιο και τον τόπο θα είναι πολλαπλά».

Ο Νίκος Νυφούδης, σχολίασε και τη μη ύπαρξη πρασίνου στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, το πόσο διαφορετική είναι η εικόνα στο Λονδίνο αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, λέγοντας παράλληλα πως θα πρέπει «να αξιοποιηθούν όλοι οι υπάλληλοι του Δήμου στην καθαριότητα» ώστε η πόλη να αποκτήσει μία άλλη εικόνα.

Ερωτώμενος για την κατάσταση στο ΑΠΘ με τη διακίνηση των ναρκωτικών, ο υποψήφιος με τη δημοτική κίνηση «ΠοΛΗχρωμη» Θεσσαλονίκη τόνισε πως πρέπει να μπει τέλος στην κατάσταση ανομίας. «Ο Δήμος να έρθει σε συνεννόηση με τις αρχές του ΑΠΘ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση γιατί οι πολίτες να ψηφίσουν για Δήμαρχο το Σπύρο Βούγια εκείνος απάντησε, «γιατί ο Σπύρος, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να διοικήσει τη πόλη»

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως ο Νίκος Νυφούδης, επέλεξε να μη χρησιμοποιήσει ένα από τα δικά του μαγαζιά στο Λονδίνο, αλλά προτίμησε να στηρίξει ένα ακόμη ελληνικό εστιατόριο της πρωτεύουσας, ως ένδειξη ότι οι Έλληνες του εξωτερικού είναι ενωμένοι.

Ο Νίκος Νυφούδης στο τέλος της live μετάδοσης ευχαρίστησε για την άρτια διεξαγωγή της συνέντευξης τους συνεργάτες του, Άκη Παληαναστάση, Στέργιο Τίτο, Κωνσταντίνο Μουστακίδη, Άνθιμο Πατσιούρα, αλλά και τα παιδιά που εργάστηκαν πίσω απ’ τις κάμερες Άλεξ Χριστίδη και Ιάσωνα Βλάχος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ