Skip to main content

Ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε δικηγόρο της τον Αλέξη Κούγια (vid)

Ο γνωστός δικηγόρος λαμβάνοντας το αίτημα, ζήτησε πρώτα να μελετήσει τη δικογραφία και έπειτα θα δώσει την απάντησή του.

Ο Αλέξης Κούγιας είναι ο δικηγόρος στον οποίο απευθύνθηκε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, ώστε να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία αποκάλυψη «βόμβα» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με όσα είπε, πασίγνωστος δικηγόρος είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την υπεράσπισή της. Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε αρχικά: «Τέσσερις μέρες μετά το πόρισμα Μπουζιάνη, το οποίο δένει τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με τη Ρούλα, μας κάνει εντύπωση ότι η κ. Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της κ. Όθωνα Παπαδόπουλου ποιεί την νήσσαν. Συνήθως είναι λαλίστατη».

Και πρόσθεσε: «Εγώ κάνω τη συγκεκριμένη αποκάλυψη. Είναι δύο πολύ γνωστοί δικηγόροι, στους οποίους έχει αποταθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της και τις τελευταίες μέρες μελετούν τη δικογραφία. Πολύ γνωστοί δικηγόροι, μας έχουν απασχολήσει πολλές φορές, τώρα τελευταία τους βλέπουμε στα κανάλια για άλλες πολύκροτες υποθέσεις. Δίνω πολύ μεγάλες πιθανότητες ο ένας εξ αυτών και μπορεί να το μάθουμε τις επόμενες ώρες να αναλάβει την υπεράσπιση της κ. Ρούλας Πισπιρίγκου».

Ο Αλέξης Κούγιας ο δικηγόρος που ζήτησε η Πισπιρίγκου

Και σήμερα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος εφημερίδας «Πελοπόννησος», μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο πατριός της 33χρονης ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπόθεση. Ο γνωστός δικηγόρος ωστόσο, ζήτησε πρώτα να μελετήσει τη δικογραφία και έπειτα θα δώσει την απάντησή του.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Απριλίου, ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, ότι τον πλησίασαν για να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και εξηγώντας τον λόγο που αρνήθηκε ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι τον προσέγγισαν για να αναλάβει και τον Μάνο Δασκαλάκη.