Skip to main content

Ο θρυλικός Καρλ Λιούις συμφώνησε με Τεντόγλου: «Πρέπει να ζητείται η γνώμη των αθλητών» (video)

«Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να συμβουλευόμαστε τους αθλητές. Δεν θα συμφωνούσαν ποτέ με αυτήν την αλλαγή μορφής», είπε ο Λιούις, αναρτώντας βίντεο με τις δηλώσεις του Έλληνα άλτη

Ένας από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών, ο μυθικός Καρλ Λιούις, συμφώνησε με τα λεγόμενα του Μίλτου Τεντόγλου σε ό,τι έχει να κάνει με την αλλαγή που σχεδιάζει η παγκόσμια ομοσπονδία για το άλμα εις μήκος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, σχολίασε την αλλαγή που σχεδιάζει η παγκόσμια ομοσπονδία με την αφαίρεση της βαλβίδας, λέγοντας πως «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μετρούν τα άλματα από το σημείο που πηδάμε. Έτσι το αγώνισμα χάνει τη δυσκολία του. Όλοι μπορούν να πηδήξουν απλά μήκος, αλλά η προσέγγιση και το πάτημα είναι το δύσκολο κομμάτι και αυτό θέλουν να τον αφαιρέσουν».

Έτσι, αυτή την ενδεχόμενη αλλαγή σχολίασε και ο Καρλ Λιούις, με τον Αμερικανό να συμφωνεί 100% με όσα είπε ο Έλληνας πρωταθλητής, όπως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης στα social media.

«Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να συμβουλευόμαστε τους αθλητές. Δεν θα συμφωνούσαν ποτέ με αυτήν την αλλαγή μορφής. Έχω ακούσει τόσες απόψεις αλλά όχι από τους άλτες. Τώρα, κάθε άλτης πρέπει να μιλήσει και να τους κάνει να καταλάβουν ότι δεν θα δεχτούν αυτές τις αλλαγές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καρλ Λιούις.