Skip to main content

Περηφάνια στα Γρεβενά για τον Τεντόγλου - «Μπράβο στον Μίλτο μας», είπε ο Πύρρος Δήμας (video)

Την προσπάθειά του στη Γλασκώβη παρακολουθούσαν συγγενείς και φίλοι. Ανάμεσά τους και ο Πύρρος Δήμας, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην περιοχή

Μεγάλη χαρά σκόρπισε ο Μίλτος Τεντόγλου στα Γρεβενά, απ΄ όπου και κατάγεται.

Την προσπάθειά του στη Γλασκώβη παρακολουθούσαν συγγενείς και φίλοι. Ανάμεσά τους και ο χρυσός ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην περιοχή.

«Ο αγώνας πάντα είναι αγώνας, μία φορά κερδίζεις, μία φορά χάνεις, αλλά το θέμα είναι ότι ο Μίλτος άντεξε και μας χάρισε ακόμη ένα μετάλλιο. Είμαστε όλοι οι Έλληνες υπερήφανοι και χαίρομαι που συνέπεσε και η επίσκεψή μου στα Γρεβενά με το χρυσό του Μίλτου και οι Γρεβενιώτες είναι περήφανοι και χαρούμενοι, Μπράβο στο Μίλτο μας! Άλλο ένα χρυσό στους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά βασικά να είναι υγιής και πάντα επιτυχίες», όπως είπε ο Πύρρος Δήμας στην ΕΡΤ.

Για το ότι ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε ο έκτος Έλληνας αθλητής που έχει κερδίσει τρεις φορές παγκόσμιο τίτλο, όπως και ο Πύρρος Δήμας, και το μήνυμά του σε νέα παιδιά που θέτουν δύσκολους στόχους ανέφερε: «Είμαι μέρες στην περιοχή και μιλάω σε σχολεία, σε πολλά παιδιά. Αυτό που λέω είναι να κάνουν τον αθλητισμό τρόπο ζωής, να προσπαθούν να αγωνίζονται, δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω. Όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να προσπαθούμε».