Δευτέρα 6 Απριλίου 2020
x

ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΖΑΡΩΤΙΑΔΗΣ

Ποιες είναι οι δράσεις που θα αναλάβει η παράταξη «Υψίπολις» από εδώ και πέρα αν και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει έδρα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Μπορεί ο συνδυασμός «Υψίπολις» του Γρηγόρη Ζαρωτιάδη να μην κατάφερε να εξασφαλίσει κάποια έδρα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ωστόσο από ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να είναι ανενεργός την προσεχή αυτοδιοικητική περίοδο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξη η ολομέλεια της Κίνησης συνεδρίασε δύο φορές μετά τις εκλογές και προέβη σε απολογισμό της προεκλογικής πορείας και των εκλογικών αποτελεσμάτων, όπως επίσης και στον πρώτο, βασικό σχεδιασμό της δράσης της στην επόμενη περίοδο.

Για την υλοποίηση του σχεδιασμού της, η Κίνηση όρισε το ακόλουθο οργανωτικό σχήμα και τη σχετική στελέχωση:
    
1. Επταμελής Συντονιστική Γραμματεία της ΥΨΙΠΟΛΙΣ: Κωνσταντινίδης Κούλης, Κοταΐδου Ζωή, Ουζούνη Ειρήνη, Στρουμπίνη Αντωνία, Φώτου Νίκος, Χατζηγιάννης Μανώλης, Χατζηκωνσταντίνου Μάριος.
    
2. Συντακτική Ομάδα Τριμηνιαίου Περιοδικού Εντύπου «ΥΨΙΠΟΛΙΣ»: Δούκας Ηρακλής, Καϊτατζή-Γουίτλοκ Σοφία, Παπαΐακώβου Γιάννης, Σύρπου Ντίνα, Ταχματζίδης Όμηρος, Χάνος Στέργιος.
    
3. Ομάδα παρακολούθησης συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου: Γραικούσης Νίκος, Στρουμπίνη Αντωνία, Ταχματζίδης Όμηρος.
    
4. Επιτροπή Διαδικτυακής Επικοινωνίας: Κονταξής Τάσος, Παπαΐακώβου Γιάννης, Τεμουρτζίδης Άκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ