Δευτέρα 20 Μαΐου 2019
x

ΟΠΑΔΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΕ ΟΥΑΡΝΤΑ: ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ

Ο «Fentagin» δηλώνουν ότι σέβονται το σκεπτικό διοίκησης-Κάναντι για την επιστροφή του Αιγύπτιου παίκτη, αλλά συνεχίζουν να τον θεωρούν ξένο σώμα.

Θέση για το θέμα του Άμρ Ουάρντα πήραν οι οργανωμένοι του Ατρομήτου, «Fentagin», επισημαίνοντας ότι σέβονται το σκεπτικό διοίκησης – προπονητή Ατρομήτου για την επιστροφή του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, αλλά συνεχίζουν να τον θεωρούν ξένο σώμα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωσή τους:

«Μετά την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο club, αντιπροσωπεία του συνδέσμου βρέθηκε χτες, με την διοίκηση καθώς και τον προπονητή της ομάδας Νταμίρ Κάναντι.

Στην κουβέντα που πραγματοποιήθηκε, ο Σύνδεσμος ήταν κάθετος στην απόφαση που έχει πάρει και συνεχίζει να θεωρεί τον Ουάρντα ως ξένο σώμα.

Σεβόμαστε το σκεπτικό του προπονητή, καθώς και την λογική της ''2ης ευκαιρίας'' που διατύπωσε η διοίκηση του συλλόγου, ωστόσο σαν οργανωμένοι οπαδοί αυτής της ομάδας, για την οποία κάποιοι από εμάς έχουν χύσει αίμα και κάποιοι άλλοι ακόμα τρέχουν στις δικαστικές αίθουσες, συνεχίζουμε να θεωρούμε τον συγκεκριμένο παίχτη κάτι παραπάνω από έναν επιπόλαιο νεαρό που βγήκε εκτός εαυτού.

Η κοινή μας συνισταμένη επί του θέματος είναι ΜΟΝΟ το καλό της ομάδας και αυτό θα πράξουμε από κοινού, μέχρι να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος. Βάζουμε πλάτη για ακόμα μία φορά και προσπαθούμε ώστε να μην διχαστεί ο κόσμος, αλλά πολύ περισσότερο να μην επηρεαστούν αρνητικά τα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίζονται για το ΑΣΤΕΡΙ.

Μην κάνεις ποτέ το λάθος και πλησιάσεις για να πουλήσεις οπαδιλίκι γιατί θα δεις την άλλη μας πλευρά. Το μελάνι της προπαγάνδας δεν λέει να τελειώσει για κάποια παπαγαλάκια που προσπαθούν να σπείρουν την διχόνοια».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ