Skip to main content

Ώρες αγωνίας για τη Μαρκέλλα: «Θέλω απλά την αδερφή μου πίσω»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας - Καταθέσεις γυναικών στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας.

Εντατικές είναι οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν εχθές από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Οι έλεγχοι έχουν προσανατολιστεί σε γυναίκες που ταιριάζουν με την περιγραφή που έδωσε στην κατάθεσή του ο συμμαθητής του ανήλικου κοριτσιού, που αποτελεί τον μοναδικό "μάρτυρα" που είδε την "κοκκινομάλλα", όπως ανέφερε, να μιλάει με τη Μαρκέλλα και να φεύγουν μαζί.

Στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας έχει ήδη καταθέσει μία γυναίκα με παρεμφερή χαρακτηριστικά, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση που έχει ο αδερφός της 10χρονης, ο Χρήστος, οι αρχές αναμένεται να πάρουν και άλλες καταθέσεις.



«Τα μόνα νέα που έχουμε είναι αυτά που ήδη ξέρετε για την κοκκινομάλλα με τα μαύρα ρούχα, ψηλή και λεπτή» δήλωσε ο Χρήστος, που πηγαινοέρχεται όλη την ημέρα στο τμήμα, για να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών.

«Εύχομαι αρχικά να είναι καλά, να είναι κάπου εδώ, να μπορέσουμε να τη βρούμε» πρόσθεσε εμφανώς ταραγμένος. «Θέλω να γυρίσει η αδερφή μου πίσω με κάθε κόστος. Δεν με ενδιαφέρει να προβώ σε μηνύσεις, απλά φέρτε τη σπίτι, αφήστε την κάπου να γυρίσει, δεν με ενδιαφέρει. Θέλω απλά την αδερφή μου πίσω, είναι τόσο απλά τα πράγματα». Ερωτηθείς για το πώς εκτιμά ότι δέχθηκε η Μαρκέλλα να φύγει με μία ξένη γυναίκα ο ίδιος είπε: «Πιστεύω ότι είναι επαγγελματίες και ότι υπήρξε κάποια παρακολούθηση σίγουρα με δωροδοκία. Δηλαδή την έβλεπε κάθε μέρα, της έδινε κάτι και της είπε μια μέρα πάμε στα Jumbo, μικρό κοριτσάκι, δέχθηκε, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω».

Παράλληλα, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη στήριξη που έχει δεχθεί και αναφερόμενος στον συμμαθητή της αδερφής του είπε: «Άκουσα και τον Κωνσταντίνο, σπάραξε η καρδιά μου».

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει συμμαθητής της 10χρονης: Μαρκέλλα αν με ακούς, σε αγαπάμε