Skip to main content

Συγκλονίζει συμμαθητής της 10χρονης: Μαρκέλλα αν με ακούς, σε αγαπάμε

Συγκλονίζει ο συμμαθητής της 10χρονης Μαρκέλλας, που μετά από δίωρη κατάθεση έκανε έκκληση στη φίλη του να εμφανιστεί λέγοντας πως όλοι την αγαπούν.

Άφαντη παραμένει η 10χρονη Μαρκέλλα η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και αποχώρησε από σχολείο της στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, συλλέγοντας κάθε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στα ίχνη της 10χρονης.

Κατάθεση στο Α.Τ. Τούμπας – Τριανδρίας έχουν δώσει από το πρωί η οικογένεια της Μαρκέλλας, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής κατέθεσε επί δύο ώρες και ο συμμαθητής της που ήταν μαζί λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Ο ανήλικος μαθητής που ήταν παρών την τελευταία στιγμή που εθεάθη η Μαρκέλλα, περιέγραψε βγαίνοντας από το τμήμα τον τρόπο που είδε μία γυναίκα να προσεγγίζει το κορίτσι.

«Ήρθε μία κύρια κοκκινομάλλα και της είπε πάμε μια βόλτα και την τράβηξε από το χέρι» είπε ο συμμαθητής της, προσθέτοντας πως η Μαρκέλλα έδειχνε να την γνωρίζει, καθώς ούτε αντέδρασε ούτε έκλαψε.

Όπως είπε ο ανήλικος η γυναίκα ήταν ψηλή και φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

«Μαρκέλλα άμα με ακούς να ξέρεις ότι όλοι οι φίλοι σου σε ψάχνουμε και σε αγαπάμε πάρα πολύ», είπε στο τέλος ο 10χρονος.

Διαβάστε: Μπορεί να δωροδόκησαν την Μαρκέλλα, λέει ο αδερφός