Skip to main content

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Σιθωνίας - «Ξεκινά η εποχή της προόδου, της εξέλιξης και της αλλαγής»

«Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν δήμο όπως τον ονειρευόμαστε, δίνοντας λύσεις στις απαιτήσεις που έχει η Σιθωνία, ως αγροτικός, μα πάνω από όλα τουριστικός δήμος»

«Μια νέα εποχή ξεκινά για τη Σιθωνία. Η εποχή της προόδου, της εξέλιξης, της τιμιότητας, της αλλαγής».

Με τα λόγια αυτά χαιρέτισε ο νέος δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Μαλλίνης, την τελετή ορκωμοσίας του νέου 25μελους δημοτικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε με τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ.κ. Νικοδήμου, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου Νικήτης.

Δίνοντας δέσμευση πως «όλοι μαζί θα αλλάξουμε αυτόν τον τόπο», ο νέος δήμαρχος αναφέρθηκε στο όραμά του για αυτήν την πενταετία.

Image

«Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν δήμο όπως τον ονειρευόμαστε, δίνοντας λύσεις στις απαιτήσεις που έχει η Σιθωνία, ως αγροτικός, μα πάνω από όλα τουριστικός δήμος. Καλούμαστε να βάλουμε τις βάσεις και τα θεμέλια για να στήσουμε από την αρχή τη Σιθωνία. Στο ταξίδι αυτό σας προσκαλώ να είστε δίπλα μου και δεν θα χρειάζομαι τίποτα και κανέναν άλλον», είπε ο κ. Μαλλίνης αναφερόμενος στους συνεργάτες του, στο δημοτικό συμβούλιο και στους δημότες της Σιθωνίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η νέα διοίκηση του δήμου στοχεύει σε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο, κοινοτικό και όχι μόνο, ώστε ώριμες μελέτες να μετουσιωθούν σε έργα, και παράλληλα να μπουν τα θεμέλια για νέες παρεμβάσεις.