Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020
x

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Ο νέος δήμαρχος επανέλαβε τη δέσμευση του ως δήμαρχος να είναι Αριστοτελίτης και όχι μόνο Αρναιώτης, Ιερισσιώτης ή Μεγαλοπαναγιώτης.

Ως χρέος να υπηρετηθεί το κοινό καλό όλων των δημοτών χαρακτήρισε την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου ο νέος δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος.

Η τελετή ξεκίνησε με Δοξολογία στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητος, που απευθυνόμενος στη νέα διοίκηση και στην αντιπολίτευση, ζήτησε τη διαφύλαξη της ενότητας του λαού του Δήμου Αριστοτέλη, παραπέμποντας σε μηνύματα ενότητας των επιστολών του Αποστόλου Παύλου.

Ακολούθησε η Ορκωμοσία του Δημάρχου και όλων των νεοεκλεγέντων, και οι χαιρετισμοί των επικεφαλής όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, του κ. Αργύρη Τσακνή, του κ. Γεωργίου Λαμπράκη, του κ. Απόστολου Παπαγεωργιου, οι οποίοι δήλωσαν έτοιμοι να ενισχύσουν το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής, επιτελώντας εποικοδομητικά τον ρόλους ως αντιπολίτευση, διατηρώντας σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα στη διαφορετική άποψη και πρόταση.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο τέως Δήμαρχος κ. Γιώργος Ζουμπάς, ευχόμενος καλή επιτυχία στον κ. Βαλιάνο και στη νέα Δημοτική Αρχή.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ομιλία του νέου Δημάρχου κ. Στέλιου Βαλιάνου που μεταξύ άλλων, περιέγραψε συνοπτικά μερικές από τις βασικές προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής, τόνισε ως αδιαπραγμάτευτη αξία της νέας διοίκησης, τη διαφύλαξη της ενότητας και την μετατροπή της σε κινητήριο μοχλό ανάπτυξης:

«Δεσμεύτηκα να είμαι δήμαρχος εξίσου για εκείνους που με επέλεξαν, όσο και για εκείνους που δεν με επέλεξαν. Και σ` αυτή μου τη δέσμευση θα είμαι απόλυτα συνεπής», σημείωσε ο κ. Βαλιάνος. «Δεσμεύτηκα επίσης, στην τελευταία μου προεκλογική ομιλία εδώ στην Ιερισσό, να είμαι ως δήμαρχος, μόνο Αριστοτελίτης! Το ίδιο ζητώ κι από όλους τους εκλεγμένους για τη νέα θητεία. Να είμαστε όλοι Αριστοτελίτες! Όχι Αρναιώτες, Ιερισσιώτες, ή Μεγαλοπαναγιώτες! Αριστοτελίτες! Δείχνοντας τη μέριμνά μας εξίσου, για όλες τις κοινότητες του Δήμου μας! Τόσο εμείς που θα διοικούμε, όσο κι εσείς που θα μας ελέγχετε, ελπίζω με την καλή προαίρεση, να μας ωθείτε να γινόμαστε καθημερινά πιο αποτελεσματικοί στο έργο μας.»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ