Skip to main content

Όταν η Σλόβαν γιόρτασε τα 100 της χρόνια όπως ο ΠΑΟΚ (φωτο + video)

Εκατοντάδες οπαδοί της πρωταθλήτριας Σλοβακίας συγκεντρώθηκαν το βράδυ της 3ης Μαΐου γύρω από τον Δούναβη και στο UFO κάνοντας τη νύχτα, μέρα.

Τη Σλόβαν Μπρατισλάβας θα βρει απέναντί του, ο ΠΑΟΚ στα play-off του Europa League με στόχο να προκριθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι γνωστοί και ως «Králi Bratislavy» (βασιλιάδες της Μπρατισλάβα) αποτελούν το πιο επιτυχημένο κλαμπ της Σλοβακίας και οι οπαδοί του αντίστοιχα ανήκουν στους πιο φανατικούς της χώρας.

Μάλιστα η Σλόβαν συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια από την ίδρυσή της και οι οργανωμένοι του συλλόγου, «Belasá šlachta» και «Ultras Slovan Pressburg» γιόρτασαν τη μεγάλη αυτή στιγμή όπως είχαν κάνει αντίστοιχα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, εκατοντάδες υποστηρικτές της πρωταθλήτριας συγκεντρώθηκαν το βράδυ της 3ης Μαΐου γύρω από τα νερά του Δούναβη, το κάστρο αλλά και πάνω στο φημισμένο αξιοθέατο της πόλης, UFO, άναψαν πυρσούς και φώναξαν συνθήματα για την ομάδα τους κάνοντας τη νύχτα μέρα στη σλοβακική πρωτεύουσα.