Skip to main content

ΠΑΕ Άρης: Από ευτύχημα γλυτώσαμε νέο Άλκη - Καμία σχέση με το περιστατικό οι εννέα που προφυλακίστηκαν

«Η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι αδέκαστη και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αυτή η αίσθηση δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη»

Τεταμένο είναι το κλίμα στις τάξεις του Άρη μετά την απόφαση για την προφυλάκιση των εννέα οπαδών της ομάδας που φέρονται να συμμετείχαν στο οπαδικό επεισόδιο της περασμένης Κυριακής στην περιοχή της Βούλγαρη με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Μετά τον ερασιτέχνη Άρη και η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι οι συγκεκριμένοι φίλοι της ομάδας «δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από… άλλους οπαδούς, οι οποίοι, μέρα μεσημέρι, διέσχισαν ανενόχλητοι (!!!) μια μεγάλη απόσταση από την Ανατολική Θεσσαλονίκη μέχρι τη Βούλγαρη, υπό την ανοχή των οργάνων της Τάξης».

Μάλιστα επισημαίνει ότι «από ευτύχημα γλιτώσαμε έναν… νέο Άλκη, ω του θαύματος, οι εννέα φίλαθλοι του Άρη, που δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ οι… άλλοι οπαδοί αφέθηκαν ελεύθεροι!!! Κάτι δεν πάει καλά εδώ…».

Καταλήγοντας η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ καλεί τη Δικαιοσύνη να λειτουργεί αδέκαστα κάτι που όπως επισημαίνει πως «τα τελευταία χρόνια αυτή η αίσθηση δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη».

Αναλυτικά:

Μας προκαλεί έκπληξη, απορία και έντονη δυσφορία η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία κρίθηκαν προσωρινά προφυλακιστέοι εννέα φίλαθλοι του Άρη για το συμβάν της περασμένης Κυριακής στην περιοχή Βούλγαρη.

Συμβάν για το οποίο δεν έφεραν καμία ευθύνη, καθότι δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από… άλλους οπαδούς, οι οποίοι, μέρα μεσημέρι, διέσχισαν ανενόχλητοι (!!!) μια μεγάλη απόσταση από την Ανατολική Θεσσαλονίκη μέχρι τη Βούλγαρη, υπό την ανοχή των οργάνων της Τάξης.

Αφού από ευτύχημα γλιτώσαμε έναν… νέο Άλκη, ω του θαύματος, οι εννέα φίλαθλοι του Άρη, που δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ οι… άλλοι οπαδοί αφέθηκαν ελεύθεροι!!! Κάτι δεν πάει καλά εδώ…

Η ΠΑΕ Άρης παρακολουθεί την υπόθεση και θα πράξει τα δέοντα.

Η ΠΑΕ Άρης δεν θέλει να θρηνήσουμε άλλον Άλκη και δεν θα επιτρέψει… συμψηφισμούς της Δικαιοσύνης.

Η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι αδέκαστη και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αυτή η αίσθηση δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη.

Ο νοών νοείτω…