Κυριακή 9 Αυγούστου 2020
x

ΠΑΜ. ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ: ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ

Στην αναφορά γίνεται μνεία των όσων ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, είχε ισχυριστεί στο υπουργικό συμβούλιο.

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία κατά παντός υπευθύνου, όπως αναφέρει, στην υπόθεση των Πρεσπών για διερεύνηση αδικημάτων, όπως εκείνα της δωροληψίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Στην αναφορά γίνεται μνεία των όσων ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, είχε ισχυριστεί στο υπουργικό συμβούλιο περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης με 50 εκατ. ευρώ από τον Σόρος, αλλά και άλλες δηλώσεις πολιτικών προσώπων σχετιζόμενες με τη συμφωνία των Πρεσπών, μεταδίδει το naftemporiki.gr.

Ενδεικτική του κλίματος της αναφοράς είναι η διατύπωση ότι, «αιωρείται η υπόνοια ότι μέλη του υπουργικού συμβουλίου ή του ελληνικού κοινοβουλίου κατέστησαν αργυρώνητα και διοχέτευσαν συγκεκριμένο και κατονομαζόμενο μετά βεβαιότητας ποσό χρημάτων, προκειμένου να επιτευχθεί το μείζον πολιτικό αποτέλεσμα της επιψηφίσεως της συνθήκης των Πρεσπών, το οποίο ήτο αμφίβολο, εν όψει της ισχνής έως αμφίβολης πλειοψηφίας στα κοινοβούλια των δύο συμβαλλομένων κρατών».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ