Skip to main content

Παντελίδης: Αποδόθηκε δικαιοσύνη, μπράβο στον κόσμο μας

O Πειραιώτης τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε τόσο στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του όσο και στην επόμενη αντίπαλο των «κιτρινόμαυρων», Μόλντε.

Δίκαιη χαρακτήρισε την πρόκριση του Άρη επί της ΑΕΛ Λεμεσού ο Σάββας Παντελίδης μιλώντας τόσο στην κάμερα της «Cosmote TV» όσο και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ενώ αναφέρθηκε τόσο στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του όσο και στην επόμενη αντίπαλο των «κιτρινόμαυρων», Μόλντε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πειραιώτης τεχνικός:

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ Λεμεσού: «Ίσως να μπορούσαμε να το κάνουμε και πιο εύκολο το παιχνίδι για εμάς. Αυτό που δεν πήραμε στο πρώτο παιχνίδι το πήραμε σήμερα, όταν ο αντίπαλος είχε τις ευκαιρίες του, δεν δεχτήκαμε κάποιο τέρμα. Βέβαια θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου, εκτός από το άγχος που δείξαμε σε μερικά σημεία του παιχνιδιού».

Για την εικόνα του Άρη: «Το πλάνο ήταν να ελέγξουμε στην αρχή και στη συνέχεια αναλόγως τις δυνάμεις μας να προσαρμοστούμε όμως μετά από ένα γρήγορο γκολ αλλάζει η ψυχολογία. Εμείς αγχωθήκαμε και γυρίσαμε λίγο πιο πίσω έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα».

Για τα παιχνίδια με τη Μόλντε: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι για να μην πέσουμε σε κάποια παγίδα, σήμερα το βράδυ χαιρόμαστε και από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

Έπειτα, ο έμπειρος κόουτς των Θεσσαλονικέων δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε μία εμφάνιση σοβαρή, χωρίς να είναι αυτό που περιμένουμε από την ομάδα μας. Ήμασταν αρκετά σοβαροί, στο σύνολο των δύο ματς, εμείς έπρεπε να προκριθούμε, αποδόθηκε δικαιοσύνη. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ζορίστηκαν από την ζέστη και ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που ήταν εδώ στο πλευρό μας.

Νομίζω πως το σημερινό ματς το καθόρισε το γρήγορο γκολ. Εμείς σε εκείνο το σημείο μέχρι να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, πήγαμε πιο πίσω, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και καμία εντολή. Οι παίκτες ήθελαν να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα. Αυτό έδωσε θάρρος στον αντίπαλο και πήρε ένα ρίσκο που δεν το παίρνει συχνά και μας πίεσε στην περιοχή μας. Στο β΄μέρος είχαμε ένα άλλο ματς. Κρατήσαμε την μπάλα, μας δόθηκε η ευκαιρία να τελειώσουμε το ματς, εκεί θέλει προσοχή και περισσότερο καθαρό μυαλό. Ότι πανηγυρίσαμε, πανηγυρίσαμε. Ερχεται ένα πιο δύσκολο ματς. Μην με ρωτάτε για μετεγγραφή, με ενδιαφέρει τώρα να ξεκουράσω τα παιδιά.

Το 4-3-3 είναι αυτό που δουλεύουμε και στην προπόνηση, μας βοήθησε στο ματς, όταν πήρε κάποια μέτρα ο αντίπαλος. Δεν είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε στην προετοιμασία και το κάνουμε μέσα στις προπονήσεις, σε αγωνιστικές εβδομάδες, επί της ουσίας.

Είπα ότι είχαμε δύο μεγάλα προβλήματα. Πήραμε μέτρα πίσω, δίχως να πιέσει ο αντίπαλος. Δεν πίεσε κανείς σωστά. Ίσως να είχε γίνει ένα μπέρδεμα, είχαμε πει στα πρώτα 20 λεπτά λόγω ζέστης να μην πιέσουμε ψηλά, αλλά να το κάνουμε μετά. Αυτό σαν να παρεξηγήθηκε από την ομάδα».