Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020
x

ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου δεν αποκλείει ακόμη και την πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών «θα διαψεύσει ηχηρά τις δημοσκοπήσεις», υποστηρίζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης στην «Αυγή της Κυριακής», χωρίς να αποκλείει ακόμα και την πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, δηλώνει ότι το κόμμα του και η ευρωπαϊκή Αριστερά θα επιδιώξουν τη στήριξη «του προοδευτικότερου δυνατού υποψηφίου» για την προεδρία της Κομισιόν, ενώ εκτιμά ότι ο Μάνφρεντ Βέμπερ δεν θα μπορέσει να διαδεχτεί τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Σύμφωνα με τον ίδιο το ζητούμενο είναι «να ξεκολλήσει ακόμα πιο αποφασιστικά η Σοσιαλδημοκρατία από τη μακροχρόνια σύμπλευση με τη Δεξιά, που την έχει οδηγήσει σε πολλές χώρες στο φαινόμενο της πασοκοποίησης...».

Ο κ. Παπαδημούλης δηλώνει επίσης αισιόδοξος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να είναι ο νικητής και των επόμενων εθνικών εκλογών, τονίζοντας ότι «αν καταφέραμε να κάνουμε κάποια πράγματα εντός μνημονίων, αυτά που κάναμε στους πρώτους οκτώ μήνες με την Ελλάδα έξω από τα μνημόνια, σκεφτείτε τι μπορούμε να πετύχουμε σε μια νέα τετραετία που θα έχουμε λύσει τα χέρια μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ