Skip to main content

Παράταξη Ζέρβα για οικόπεδο πάρκινγκ: Εκμισθωνόταν επί Αβραμόπουλου - Παππά αλλά τότε δεν ενοχλούσε

Στην αντεπίθεση πέρασε η παράταξη του πρώην δημάρχου μετά τα λεγόμενα του Παναγιώτη Αβραμόπουλου

Συνεχίζεται το γαϊτανάκι σχετικά με το οικόπεδο  στην οδό Αγίου Δημητρίου που εκμισθωνόταν ως πάρκινγκ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο αιχμηρό σχόλιο Αβραμόπουλου νωρίτερα απάντησε η παράταξη του πρώην δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, καταγγέλλοντας απειλές και προσωπικούς χαρακτηρισμούς από τους Θανάση Παππά και Παναγιώτη Αβραμόπουλο κατά του κ. Ζέρβα.

Όπως λέει η παράταξη «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη», «οι κ.κ. Παππάς και Αβραμόπουλος ομολογούν βέβαια, είτε εμμέσως, είτε σαφώς, την ύπαρξη μεγάλης προϊστορίας στο θέμα του οικοπέδου της Αγίου Δημητρίου», ενώ σημειώνεται ότι «το εν λόγω οικόπεδο «εκμισθωνόταν» επί μακρόν κατά την τότε θητεία αμφοτέρων των συμβούλων του σημερινού Δημάρχου, αλλά αυτό τότε δεν ενοχλούσε κανέναν από τους δύο αρκετά για να διαταχθεί ΕΔΕ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αμφότεροι οι σύμβουλοι του Δημάρχου Στέλιου Αγγελούδη, Αθανάσιος Παππάς και Παναγιώτης Αβραμόπουλος, επέλεξαν να σχολιάσουν τη χθεσινή ανακοίνωση και τα στοιχεία που ανέδειξε η παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη» για το θέμα το οικοπέδου της οδού Αγίου Δημητρίου, με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και απειλές κατά του Κωνσταντίνου Ζέρβα και φυσικά με μια ακόμα εκδήλωση της τόσο «δημοκρατικής» αντίληψης, πως όποιοι έχουν υπερψηφιστεί μόνο από το 32% των Θεσσαλονικέων, δεν δικαιούνται να ομιλούν, ή δικαιούνται να μιλούν μόνο για τα θέματα και σε χρόνο που η Διοίκηση τους αναγνωρίζει αυτό το δικαίωμα.

Πέραν των χαρακτηρισμών, των απειλών και των προσβολών, οι κ.κ. Παππάς και Αβραμόπουλος ομολογούν βέβαια, είτε εμμέσως, είτε σαφώς, την ύπαρξη μεγάλης προϊστορίας στο θέμα του οικοπέδου της Αγίου Δημητρίου.

Και καθώς ο κ. Αβραμόπουλος μας διορθώνει γιατί αναφερθήκαμε στο σύνολο της θητείας 2010-2019, επειδή το 2010 δεν ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, παραθέτουμε στη συνημμένη φωτογραφία ολόκληρη την απόφαση του 2015, που εισηγήθηκε και υπογράφει ο ίδιος ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και την οποία θα έπρεπε να έχει αναγνωρίσει  στη χθεσινή μας ανακοίνωση.

Σ` αυτήν φαίνεται ξεκάθαρα πως το εν λόγω οικόπεδο «εκμισθωνόταν» επί μακρόν κατά την τότε θητεία αμφοτέρων των συμβούλων του σημερινού Δημάρχου, αλλά αυτό τότε δεν ενοχλούσε κανέναν από τους δύο αρκετά για να διαταχθεί ΕΔΕ.

Το γεγονός ότι εν μέσω χαρακτηρισμών, προσβολών και απειλών χρησιμοποιούν και τη λέξη «ήθος», -παραβλέποντας το γεγονός πως και οι ίδιοι εκπροσωπούν πλέον το ύφος και το ήθος της εξουσίας- το αφήνουμε στην κρίση του Δημάρχου που τους επέλεξε και όσων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ολόκληρο τον δημόσιο διάλογο των τελευταίων ημερών. Διότι τυγχάνει ενίοτε, από κάποια ΜΜΕ, το κοινό να ενημερώνεται μόνο για τις τοποθετήσεις της μιας πλευράς.