Skip to main content

«Παρών» από Παπαμιμίκο για δήμο και αποτίμηση της αποχώρησης Μπουτάρη

Ο πρώην γραμματέας της ΝΔ κάνει μια αποτίμηση της αποχώρησης Μπουτάρη και επιβεβαιώνει ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Το δικό του «παρών» δηλώνει στα δημοτικά πράγματα της Θεσσαλονίκης και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην γραμματέας της ΝΔ κάνει μια αποτίμηση της αποχώρησης Μπουτάρη και μάλιστα είναι από τους λίγους (άλλου στρατοπέδου), που βρίσκει ξεκάθαρα θετικά πεπραγμένα από τον δήμαρχο. Φαίνεται να αποτιμά θετικά τη δημαρχιακή του παρουσία.

«Η Ιστορία θα αποτιμήσει τη δημαρχιακή διαδρομή του Γιάννη Μπουτάρη καταγράφοντας ευδιάκριτα και τις επιτυχίες του και τα λάθη του. Και τα δύο διδάσκουν. Η πόλη μας δεν αλλάζει απλώς σελίδα, αλλάζει εποχή. Και οι μεγάλες ευκαιρίες που ανοίγονται για πρώτη φορά μπροστά της δεν πρέπει να χαθούν. Είναι στο χέρι μας όλοι μαζί να τις κερδίσουμε», γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Παπαμιμίκος.

Με αυτό τον τρόπο προφανώς και δηλώνει το δικό του παρών στις διαδικασίες, επιβεβαιώνοντας ότι προτίθεται να είναι υπο κάποιες προϋποθέσεις υποψήφιος δήμαρχος και ο ίδιος.

Οι προϋποθέσεις αυτές δεν έχουν σχέση με τη στήριξη της ΝΔ, αφού ο κ. Παπαμιμίκος έχει ξεκάθαρα δηλώσει ότι ενδεχόμενη υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να έχει χρίσμα, θέλει να είναι ενωτική και πολυσυλλεκτική.

Θυμίζουμε πως ο κ. Παπαμιμίκος είχε συγκρουστεί ουκ ολίγες φορές δημοσίως με τον κ. Μπουταρη όταν ήταν γραμματέας της ΝΔ.