Skip to main content

Πατουλίδου για αγριογούρουνα στη Θεσσαλονίκη: Θέμα χρόνου να έρθουν παντού

«Θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Ανησυχητική περιέγραψε την κατάσταση με την επιδρομή των αγριογούρουνων στη Θεσσαλονίκη η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Βούλα Πατουλίδου.

«Εδώ και πόσο καιρό η αγωνία δεν μας έχει εγκαταλείψει. Είναι θέμα χρόνου πια να έρθουν παντού, να μας κατακλύσουν ακόμα περαιτέρω. Δεν είναι να εφησυχάζουμε» τόνισε η κ. Πατουλίδου μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

«Εκείνο που μπορούμε εμείς να διαπιστώσουμε μόνο είναι αν νοσούν ή όχι. Ξέρω ότι όποιος μας ακούει θα εκνευριστεί αλλά ειλικρινά πρέπει να επαλειφθεί του προβλήματος και το υπουργείο. Θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Από την μεριά του ο δήμαρχος δήμου Χαλκηδόνος Σταύρος Αναγνωστόπουλος τόνισε πως «δεν έχουν έρθει ακόμα μέσα στις πλατείες αλλά υπάρχει πρόβλημα στις αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής. Υπάρχει πρόβλημα υπερπληθώρας. Από πού περνάνε δεν αφήνουν τίποτα στις καλλιέργειες. Υπάρχει και το πρόβλημα που πετάγονται στους δρόμο».