Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΠΕΛΩΝΗ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ VERTIGO ΤΟΥ Κ. ΤΣΙΠΡΑ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ζητά από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί εάν είναι υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες ομάδες.

Ανακοίνωση-απάντηση στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, μετά τη συνάντηση του τελευταίου με την καθηγήτρια επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού και τον επικεφαλής της Επιτροπής λοιμωξιολόγων, Σωτήρη Τσιόδρα, εξέδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Συγκεκριμένα, η κ. Πελώνη αναφέρει: «Είναι δύσκολο πλέον να παρακολουθήσουμε το vertigo του κ. Τσίπρα. Το πρωί μιλά για “βούρδουλες” και “τιμωρία” και το απόγευμα κάνει έκκληση υπέρ της τήρησης των μέτρων και του εμβολιασμού, ενώ επιμένει να κατηγορεί την Κυβέρνηση για διχασμό. Aς σταματήσει να πατάει σε δύο βάρκες και ας απαντήσει ευθέως:

Είναι υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες ή όχι;

Είναι υπέρ της επαναλειτουργίας κλειστών χώρων ψυχαγωγίας μόνο για εμβολιασμένους ή όχι; ».

Και συνεχίζει: «Και, εντέλει, τι εννοεί όταν κάνει έκκληση στους πολίτες να πάρουν την υπόθεση της ζωής και της υγείας στα χέρια τους; Ότι είναι πλέον ζήτημα ατομικής ευθύνης, την επίκληση της οποίας κατήγγελε  από την αρχή της πανδημίας; Ας τοποθετηθεί ξεκάθαρα. Εκτός αν προηγουμένως πρέπει να ρωτήσει τον κ. Πολάκη.

Υ.Γ:  Όσο για το ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα για την επιστήμη και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ίσως να έπειθε κάποιους, αν δεν είχε αργήσει ενάμιση χρόνο, στη διάρκεια του οποίου τα στελέχη και τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ τον λοιδορούσαν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ