Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΠΕΛΩΝΗ: ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ - ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗ ΧΩΡΑ

Η κυβερνητική εκπρόσωπο απάντησε στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την επιβολή πρόσθετων μέτρων στη Μύκονο

Την έντονη αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την απόφαση να επιβάλλει περιοριστικά μέτρα στη Μύκονο, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού.

«Δεν υπάρχει δυσκολία με την οποία ο κ. Τσίπρας να μην χαίρεται. Ρίχνοντας και το τελευταίο φύλλο συκής, πλέον δεν μπορεί να το κρύψει» τονίζει η Αριστοτελία Πελώνη.

«Κατά συρροήν ψεύτης, δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό. Δεν επιβλήθηκε lockdown στη Μύκονο. Επιβλήθηκαν μέτρα περιορισμού στη διασκέδαση» σημειώνει.

Επιπλέον, υπογραμμίζει πως, «παρόμοια φαινόμενα δεν γίνονται ανεκτά. Το τουριστικό προϊόν της χώρας δεν είναι ξεσάλωμα χωρίς καμία τήρηση των υγειονομικών κανόνων. Είναι πρωτίστως η ασφάλεια επισκεπτών και κατοίκων. Κι αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Ελλάδα».

Και καταλήγει λέγοντας, «το θυμίζουμε και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εσχάτως κόπτεται για την τήρηση των μέτρων. Είναι ο ίδιος ακριβώς, που σε περίπτωση που δεν λαμβάνονταν μέτρα θα κατήγγελε την κυβέρνηση για ολιγωρία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ